Sydänverelläni kirjoitettu- Diana Gabaldon

Arvostelu 4.5
47h 41min
1035 Sivut
Matkantekijä
bookCoverFor

Yhteenveto

1778: Yhdysvallat heittelehtii vapaussodan kuohuissa. Hukkuneeksi luultu Jamie Fraser saa tietää, että hänen vaimonsa on mennyt naimisiin hänen ystävänsä kanssa, hänen avioton lapsensa on saanut selville oikean isänsä henkilöllisyyden ja hänen sisarenpoikansa haluaa naida kveekarin. Jamien aikamatkustajavaimolla Clairella ja Jenny-siskolla on kädet täynnä töitä elämän palauttamiseksi raiteilleen.
Fraserit ovat kiitollisia siitä, että heidän tyttärensä Brianna on perheineen turvassa 1900-luvun Skotlannissa. Tai sitten ei. Brianna etsii nyt kidnapattua poikaansa, jonka kaappaaja on päättänyt selvittää Briannan perheen salaisuudet. Briannan mies Roger MacKenzie on matkustanut menneisyyteen poikaa etsimään - aavistamatta, ettei tämä ole nykyajasta lähtenytkään. Ja nyt, kun Roger on poissa tieltä, kaappaaja voi keskittyä todelliseen kohteeseensa: Briannaan.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Anuirmeli Sallamo-Lavi

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

8

Äänikirjan kesto:

47h 41min

Sivut:

1035

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.8.2022

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512421510

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512097579

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sydänverelläni kirjoitettu – Äänikirja, E-kirja

Oli kyllä todella otteessaanpitävä osa tästä sarjasta! Oli paljon juonteenkäänteitä, joita ei todellakaan osannut odottaa, eikä liian tarkkoja yksityiskohtaisia kuvauksia, kuten edellisissä osissa.

Sini

Ihan jees kirja

Riikka

❤️

Satu

👍

Eini-Maria

Loistava lukija!

Arja

Aivan mahtava kirjasarja 🥰 Erityiskiitokset lukijalle, Karoliina on huippuhyvä, paras äänikirjalukija!!!

Riitta

Nyt tuli niin paljon hyppyjä eri aikakausien välillä, että meinasin tippua välille! Enkä ihan käsittäny niutren tarkoituksia, mutta ehkä seuraavassa tiiliskivessä selviää...

Päivi

Katariina osaa lukea ja ääninäytellä kirjan erityisen hienosti. Kirjan maailmaan suorastaan unohtuu. Iso kiitos sinulle ihanista luku-/kirjahetkistä.

Tea

Tulisipa jo uusi osa!! Lukija onnistuu

Suvi

Välillä melko puuduttavaa kerrontaa, todella pikkutarkasti kirjoitettu eikä ihan niin pikkutarkasti olisi välttämätöntä kirjoittaa vaan antaa mahdollisuus lukijan omalle kuvittelulle. Parempi tämä oli kuin edellinen osa ja jotain hyvääkin tapahtui kirjassa, nämä tuppaavat olemaan täynnä vain ikävyyksiä.

Elina

Mahtava seikkailu, ehkä parhain koko kirjasarjasta. Kannattaa lukea!

Paras lukija kaikista kuuntelemistani. Kirja ei erillisiä ylistyssanoja kaipaa, nämä ovat vain yksinkertaisesti parhaita.

Hanna

Lukija on täydellinen tähän kirjasarjaan. Ei lässytä, puhuu selkeästi, miellyttävä kuunnella. Kirja oli osittain pitkäveteinen, mutta loppua kohti vei taas mukanaan.

Maria

Minä pidän lukijan tavasta eläytyä eri henkilöiden tapaan puhua. Se tuo värikkyyttä kirjaan.

Paula

Jännimmillä hetkillä teki mieli hypätä loppuun kurkistamaan, miten tässä käy, mutta onneksi en tehnyt sitä. Aivan loistava alusta varsinkin loppuun! Kunpa seuraava käännös tulisi jo pian.

Maria