Syö mitä mielesi tekee- Teemu Ollikainen

Arvostelu 3.7
6h 58min
126 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Onnistu painonhallinnassa itseäsi ymmärtämällä.

Dieettioppaat kertovat laihduttajalle mitä syödä ja miten liikkua. Suurella osalla laihduttajista paino palaa kuitenkin pian entisiin lukemiin. Syö mitä mielesi tekee on suunnattu erityisesti toistuvasti painonhallinnassa pettyneille. Se antaa keinoja pysyvään onnistumiseen.

Psykologinen painonhallinta lähestyy muutosta sisältä käsin ja ohjaa sitoutumaan muutokseen. Se luo pohjan, jonka avulla voi saada minkä tahansa itselleen sopivan ruokavalion toimimaan, ilman kalorilaskureita ja painotaulukoita. Syö mitä mielesi tekee tarjoaa hyödyllistä tietoa psyykkisistä tekijöistä, jotka ovat avainasemassa painonpudotuksessa. Se auttaa tunnistamaan ne ajatukset, jotka aiheuttavat painonhallinnan ongelmia, ja välttämään syömisen käyttämistä tunteiden säätelykeinona.

Teemu Ollikainen (s. 1977) on psykoterapian erikoispsykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Hän työskentelee työterveys- ja organisaatiopsykologina, pitää omaa potilasvastaanottoa ja toimii kouluttajana ja valmentajana.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

6h 58min

Sivut:

126

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.1.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510493199

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510493205

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Syö mitä mielesi tekee – Äänikirja, E-kirja

Hyvää kamaa! Perusteesi on edelleen se sama: tunne itsesi. Sieltä löytyy syyt kehon koostumukselle ja voima muuttaa sitä minkä täytyy muuttua.

Leena

Ajatuksia herättävä kirja!

Emma

Oli pakko jättää kesken varmaan ihan asiaa, Lukija vaan niin surkea etten voinut kuunnella.

Sinikka

Tämä kirja pitäisi lukea kirjana, jotta voi palata tekstiin taaksepäin.

Marja-Liisa

Tosi hyvä 👍🏻

Jaakko

Varsin hyvä kirja

Matti

Sisältö ihan ok , ei mitään ns. uutta tietoa. Lukijaksi olisin toivonut ammattilaisen . Usein hyvääkin kirja jää kuuntelematta koska lukijan ääni ei miellytä .

Nina

Silmiä avaava ja ajatuksia herättävä. Suosittelen lämpimästi!

Essi

Ok

Petri