Syöksyvirtaus

- Maria Adolfsson

Arvostelu 4.1
11h 10min
260 Sivua
Doggerland
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Doggerland on dekkarimaailman kiinnostavin matkakohde!

Suolaisenmakeaa murhaviihdettä tarjoilevan Doggerland-sarjan viidennessä osassa suosikkikomisario on rituaalimurhaajan jäljillä.

Komisario Karen Eiken Hornby joutuu palaamaan töihin kesken hoitovapaan, kun puiston suihkulähteestä löytyy merkilliseen asentoon jätetty teinitytön ruumis. Vastentahtoisen Karenin mielialaa ei varsinaisesti paranna se, että hänen työparikseen määrätään oudosti käyttäytyvä Astrid Nielsen. Kun toisenkin nuoren ruumis sitten löytyy, alkavat hälytyskellot soida. Ehtiikö murhaaja iskeä uudestaan – ja onko kyseessä sama henkilö, joka on ryhtynyt salakuvaamaan Karenin perhettä?

Maria Adolfsson (s. 1958) on tukholmalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Hänen huippusuosittu Doggerland-sarjansa sijoittuu kuvitteelliseen saarivaltioon Pohjanmerelle, Skandinavian ja Ison-Britannian välimaille. Sarjan lumous perustuu paitsi Doggerlandin ainutlaatuiseen miljööhön myös sen äkkiväärään päähenkilöön, komisario Karen Eiken Hornbyyn. Sarjaa on myyty yksin Ruotsissa yli 330 000 kappaletta.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Terhi Vartia

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

11h 10min

Sivua:

260

Kielet:

suomi

Julkaistu:

30.9.2022

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520445065

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520445041

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Syöksyvirtaus – E-kirja, Äänikirja

👍

Merja

Tää kirjasarja on huippu!! 👌

Marianne

👍 Kirjalle ja lukijalle .

Teija

Mielenkiintoinen tarina!

Saara