Syöksyvirtaus- Maria Adolfsson

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

E-kirja: 30.9.2022

Äänikirja: 30.9.2022

Yhteenveto

Doggerland on dekkarimaailman kiinnostavin matkakohde!

Suolaisenmakeaa murhaviihdettä tarjoilevan Doggerland-sarjan viidennessä osassa suosikkikomisario on rituaalimurhaajan jäljillä.

Komisario Karen Eiken Hornby joutuu palaamaan töihin kesken hoitovapaan, kun puiston suihkulähteestä löytyy merkilliseen asentoon jätetty teinitytön ruumis. Vastentahtoisen Karenin mielialaa ei varsinaisesti paranna se, että hänen työparikseen määrätään oudosti käyttäytyvä Astrid Nielsen. Kun toisenkin nuoren ruumis sitten löytyy, alkavat hälytyskellot soida. Ehtiikö murhaaja iskeä uudestaan – ja onko kyseessä sama henkilö, joka on ryhtynyt salakuvaamaan Karenin perhettä?

Maria Adolfsson (s. 1958) on tukholmalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Hänen huippusuosittu Doggerland-sarjansa sijoittuu kuvitteelliseen saarivaltioon Pohjanmerelle, Skandinavian ja Ison-Britannian välimaille. Sarjan lumous perustuu paitsi Doggerlandin ainutlaatuiseen miljööhön myös sen äkkiväärään päähenkilöön, komisario Karen Eiken Hornbyyn. Sarjaa on myyty yksin Ruotsissa yli 330 000 kappaletta.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Terhi Vartia
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

5

Kielet:
suomi
Julkaistu:
30.9.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520445065
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520445041

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)