Syöpälääkärin kuolema- Marja Aarnipuro

Arvostelu 3.8
8h 22min
172 Sivut
Kaarina Riikonen ratkaisee
bookCoverFor

Yhteenveto

Suosittu toimittaja murhajutun jäljillä!

Kaarina Riikonen on kaiken nähnyt ja urallaan menestynyt Viikko-lehden reportteri, jonka uutisnenä on johdattanut jo kahden henkirikoksen jäljille. Ura- ja perhepaineiden keskellä sinnittelevästä keski-ikäisestä Kaarinasta on hyvää vauhtia kehittymässä rikostoimittaja, kun hänelle läheinen syöpälääkäri katoaa ja löytyy kuolleena.

Kaarina huomaa tutkivansa taas mehevää rikosjuttua lehtensä toimituksen kanssa, mutta samalla hänen oma terveytensä horjuu. Kuollut lääkäri kun ehtii jättää Kaarinalle tappavan testamentin.

Syöpälääkärin kuolema on Apu-lehden päätoimittajan Marja Aarnipuron viihdyttävän ja kutkuttavan jännittävän Kaarina Riikonen ratkaisee -sarjan kolmas, itsenäinen osa.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

8h 22min

Sivut:

172

Kielet:

suomi

Julkaistu:

31.5.2019

Äänikirjan kustantaja:

CrimeTime

ISBN Äänikirja:

9789522895356

E-kirjan kustantaja:

CrimeTime

ISBN e-kirja:

9789522895363

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Syöpälääkärin kuolema – Äänikirja, E-kirja

Kuunneltava

Ulla

Sujuvasti kulkevaa tekstiä, mikään ei töki

Marja

Kirja pääosin mielenkiintoinen. Turhan tarkat selvitykset edellisen kirjan tapahtumista ja syyllisistä turhia, ei mitään merkitystä uudessa tapauksessa. Ainoastaan joku asia tai tilanne, joka on jäänyt edellisestä tapauksesta henkilön elämään, voi mainita. Lukijan tulisi kiinnittää enemmän huomiota nimien lausumiseen. Piti käydä tekstistä katsomassa, mikä uhrin nimi oikeasti oli. Kuuntelussa se oli Synttäri, Zuntbäri??? jne. Paikoitellen oli raskasta kuunneltavaa juuri lukijan takia, harkitsin jopa kuuntelun keskeyttämistä. Miksiköhän oli vaihdettu lukijaa???

Soili

Kiinnostava 👍

tiina

Kirja ihan ok. Lukijan vaihtuminen kesken sarjan on kurjaa. Etenkin kun edellinen lukija sattuu olemaan ihan huippu, vaikkei tämään ole huonoimmasta päästä.

Riitta

Ihan ok kirja. Välillä kirjassa toistettiin samoja asioita liikaa. Lukijasta en juurikaan tykännyt.

Riina

Kirjailija kirjoittaa sujuvaa tekstiä. Jos hyvä kustannustoimittaja karsisi kaiken turhan toiston ja rönsyilyn pois, tulisi kirjasta ihan hyvä.

Tuija

Kirjoissa liikaa samoin sanoin kerrottu samat asiat moneen kertaan. Itsenäiset teokset joo, mutta sarjana kuunneltuna alkaa ärsyttää. Lukijan lausuntatapa häiritsi paikoin. Nyman oli Njyyman yms.

Kristiina

En tykännyt lukijasta.

Eeva

Surkea lukija.

Timo

Erittäin huono lukija. En vieläkään tiedä mikä murhatun nimi on, Zymppäri, Syndman, Sumdan vai mikä hitto, Sundberg vai? Biomedicumin lausui biomedisum...

Mari

Lukija vaihtunut

Liian nuori lukija, joka ei osaa ääntää edes yksinkertaisia ranskalaisia sanoja. Lukee Vuittonin vuittonina ja Louboutinin louboutinina. Argh.

Päivi

Koukuttavaa kerrontaa

Elävän tuntuista Helsinkimaisemaa ja vetävää juonen kehittelyä.

Sini

Marja Aarnipuro, syöpälääkärin kuolema

Mielenkiintoinen ja kevyt dekkari, joka sopii hyvin tähän aikaan, kun maailma on sekaisin. Olin todella pettynyt lukijaan. En pidä hänen äänestään ja monotonisesta lukutavastaan. Miksei tätä kirjaa annettu Erja Mannon luettavaksi?

Raija

toisto

Liikaa toistoa edellisestä kirjasta ja sama meneillään olevassa. Ei me lukijat hetkessä unohda mitä edellisessä kappaleessa tapahtui🙄

Ritva