Syytön- John Grisham

Arvostelu 3.8
13h 6min
300 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

True crimea tarinankerronnan titaanilta.

Tositapahtumiin pohjautuva, selkäpiitä karmiva tarina kahden puolustuskyvyttömän miehen joutumisesta oikeussysteemin kouriin.

Poliisi on etsinyt Debra Sue Carterin murhaajaa jo viiden vuoden ajan, kun Ron Williamsista tulee pääepäilty. Köyhän perheen poika on palannut kotiin lupaavasti alkaneen baseball-uran katkettua loukkaantumisiin ja päihteisiin. Vaikka poliiseilla ei ole pitävää näyttöä, Williams ja tämän ystävä Dennis Fritz asetetaan syytteeseen. Seikkaperäisesti Grisham selostaa tositarinan, vie harhaluulot tasapuolisista oikeudenkäynneistä ja puhuu vahvasti kuolemanrangaistusta vastaan.

Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1992 suomennettu Firma. Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Jorma-Veikko Sappinen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
13h 6min
sivua E-kirja:
300
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.2.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510468159
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510468807

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)