Täällä jokainen on tähti

- Laura Pollari

Arvostelu 3.5
5h 10min
103 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

"Minä tulin auton yliajamaksi ja sinä et tehnyt mitään? Siinä vasta paska suojelusenkeli!"

Alma Cruz särkee lasikattoja matkallaan bisnesmaailman huipulle, kun hän saa yllättäen tietää olevansa kirottu. Femi tutustuu deittisivustolla maapallon toisella puolella asuvaan ihmiseen ja jättää vanhan elämänsä taakseen. Agnes odottaa lasta viimeisillään, mutta hänellä ei ole miestä eikä hoitopöytää. Onneksi kokenut doula tukee häntä. Naisten on puhallettava yhteen hiileen pärjätäkseen, oli ympäristönä sitten Hampuri, Manhattan tai vaikka Suomen Kaarina.

Laura Pollarin novellit kertovat oman äänen löytämisestä naisena eri vuosikymmenillä ja eri puolilla maailmaa. Kirjan värikkäät naishahmot nousevat surkeista sivurooleista oman elämänsä tähdiksi. Avuksi tarvitaan toisia naisia, enkeleitä ja sisältä kumpuavaa rohkeutta. 1960-luvulta aina 2030-luvulle saakka sijoittuvat tarinat naurattavat, koskettavat ja ottavat kantaa – ja mukana on myös kosolti magiaa.

Laura Pollari on ulkosuomalainen esikoiskirjailija ja copywriter, joka on elänyt Pariisissa, New Yorkissa ja Kööpenhaminassa viimeiset 14 vuotta.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 10min

Sivua:

103

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.1.2022

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788728083697

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726970975

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Täällä jokainen on tähti – E-kirja, Äänikirja

Ihanan raikkaita tarinoita!

Jaana

Oivaltavia pieniä tarinoita eri-ikäisten naisten elämistä ympäri maailmaa. Joistakin pidin, joistakin en. Kansainvälisyys tuntui välillä päälleliimatulta, ei tarinaan kuuluvalta. Kaiken kaikkiaan mukava kokoelma!

Heli

Täydellinen työmatkojen viihdyttäjä. Ajatuksia herättäviä tarinoita feministitwistillä.

Marjaana