Taidankin tästä lähteä- Maiju Markkanen, Tero Tiittanen

Arvostelu 3.5
3h 36min
114 Sivut
Treffikoettelemuksia
bookCoverFor

Yhteenveto

Seksiä lääkärin vastaanotolla ja muita mieleen painuneita tarinoita treffeiltä

Maiju Markkasen ja Tero Tiittasen hulvaton Taidankin tästä lähteä tarjoaa mieleen painuneita ja kummallisia treffitarinoita viihdyttämään jokaista deittiviidakossa joskus seikkaillutta.

Deittailuviidakossa on helppo eksyä, vaikka kompassi olisi mukana ja omat eväät valmiina. Loputtomat mahdollisuudet, ulkonäön perusteella tehdyt swaippaukset ja satunnaisten keskustelujen pohjalta vedetyt johtopäätökset ohjaavat meitä kerta toisensa jälkeen erikoisiin tilanteisiin. Joskus vastassa on huikea tyyppi, joka on kuitenkin täysin väärä juuri sinulle. Toisinaan kohtaat törppöjä ja välillä jonkun, jonka kanssa kolhitte toistenne egoja tai ette ymmärrä toisianne alkuunkaan.

Ehkä kuitenkin lopulta löydät sen, mistä unelmoit, ja kaikki deittitarinasi ovat kaikessa kamaluudessaan ja hauskuudessaan vain muistoja. Mutta sillä aikaa voit viihdyttää itseäsi tähän kirjaan kootuilla treffitarinoilla. Mukana on myös tarinoita, joissa huonot treffit ovatkin olleet alku hienolle parisuhteelle.

Taidankin tästä lähteä on Maiju Markkasen ja Tero Tiittasen toinen kirja hauskoista ja hirveistä treffikokemuksista. Se on tarkoitettu jokaiselle, joka on joskus käynyt treffeillä, ja se toimii myös vertaistukena kaikille niille, jotka ovat deittailussaan jo epätoivon partaalla.

Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
3h 36min
Sivut:
114
Kielet:
suomi
Julkaistu:
27.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523765481
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523765498

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Taidankin tästä lähteä – E-kirja, Äänikirja

Hauska ja viihdyttävä, muttei perinteinen kirja.

Kirsi

Yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin osa.

Katja

En jaksanut edes kuunnella muutamaa kertomusta pidemmälle. Oletin tässä olevan jokunen hauska novellipituinen teksti hölmöistä treffikokemuksista, mutta nämä olivatkin muutaman lauseen juttuja. Ei kiinnosta.

Jenni

Tylsähkö. Näistä kauheista treffikokemuksista saa lukea iltapäivälehdistäkin, niin en ymmärrä, miksi näistä piti kirja tehdä. Mieslukijan ääni oli häiritsevä, jotenkin puristeinen.

Mari

Oli huvittavia treffikokemuksia.

Johanna

Vähän tylsä

Sanna

Hauska kirja.

Paula

Ihan loistava!

Veera

Lukijat olivat selkeitä ja miellyttävät äänet. Kirja nauratti, välillä piti pyöritellä silmiä kun niin älyttömiä tapauksia. Kevyt, hyvänmielen kirja.

Laura

🙏

Anu