Taivaalta tippuvat asiat- Selja Ahava

Arvostelu 3.8
4h 43min
122 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

On tyttö, jonka äiti jää taivaalta tippuvan jäälohkareen alle. On nainen, joka voittaa lotossa jättipotin kahdesti. On mies, jota salama iskee viisi kertaa. Kaikki he etsivät selitystä elämälleen. Selja Ahavan vahvatunnelmainen romaani Taivaalta tippuvat asiat kertoo ajan kulumisesta ja surusta, kasvamisesta, satujen väkivallasta ja tapahtumista, jotka pomppaavat ulos perinteisestä draaman kehikosta ja kieltäytyvät muuttumasta menneisyydeksi.

”Maailma jatkuu. Mikään ei kirkastu, mutta aika parantaa ja ihminen unohtaa. Kummituksen patterit loppuvat. Asioita tapahtuu. Päällekkäin, väärään aikaan, eri aikaan, väärissä paikoissa. Enkelit eivät määrää. Sillä aina on kuitenkin joku, joka unohtaa kuunnella uutiset, joka katsoo vaikka ei pitäisi ja joka seisoo väärässä paikassa.”

Äidin päälle putoaa taivaalta jäätä, eikä Saara näe häntä enää koskaan. ”Kun äiti kuoli, meiltä jäi satu kesken”, toteaa Saara. Isä menee surusta rikki, itkee ja ulvoo, haluaa olla vihainen, muttei tiedä kenelle. Isälle ”äiti on jäänyt kesken”. He muuttavat Sahanpurutalosta tädin luo kartanoon missä elämä jatkuu. Saara nipistelee isää varpaista, jotta tämä tuntisi jotain. Annu-täti auttaa ja pitää heidät lämpimänä, kunnes voittaa lotossa jättipotin toiseen kertaan ja nukahtaa kolmeksi viikoksi kartanon torniin.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 43min

Sivut:

122

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.6.2020

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512420391

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512099283

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Taivaalta tippuvat asiat – E-kirja, Äänikirja

Mukaansa tempaava ja ajatuksia herättävä kirja. Tämän kirjailijan kirjat eikä lukijan ääni petä koskaan!

Inka

Olipas erilainen, ihana, ajatuksia herättävä tarina 😊

Anne