Taivaanmerkit- Tiina Piilola

Arvostelu 3.2
8h 58min
201 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kirjallisuudentutkija Emman elämä vaikuttaa päällepäin ihan mukiinmenevältä.
Emma on 35-vuotias, naimisissa Jarkon kanssa ja murrosikää lähestyvän Mallun äiti. Jokin Emman elämässä kaipaa kuitenkin muutosta, ja Emma päättää antaa jännittäville vaihtoehtohoidoille mahdollisuuden. Auttaisiko rebirthing-terapia, hengellinen astrologia tai vetovoiman laki? Sukellus hörhöilyn maailmaan jättää Emmaan kyltymättömän tarpeen selvittää, mitä kaikkea kosmisen värähtelyn taakse kätkeytyy.

Tähtikarttojen tulkinnoilta ei säästy myöskään Jarkko, joka tekee töitä näyttelijänä. Tämän hemaiseva kollega Melanie M aiheuttaa Emmassa epäluuloja. Puoliso pitäisi saada tajuamaan, että planeetat kertovat heidän suhdettaan uhkaavasta vaarasta!

Kun Emma kamppailee avioliittonsa, ja ennen kaikkea itsensä, kanssa, herää kysymys: miten saada perheen arki pyörimään, kun tähdet ovat väärässä asemassa, ja epäluulot kalvavat mieltä? Kuinka monta kertaa itsensä täytyy luoda uudelleen, että saa elämänsä järjestykseen?

Tiina Piilolan yksityiskohtia vilisevä, vauhdikas Taivaanmerkit tempaa mukaansa riemastuttavalle yhden naisen löytöretkelle itseensä ja elämäänsä!

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

8h 58min

Sivut:

201

Kielet:

suomi

Julkaistu:

22.4.2020

Äänikirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN Äänikirja:

9789178298372

E-kirjan kustantaja:

Kustantamo S&S

ISBN e-kirja:

9789515238399

© Word Audio Publishing (Äänikirja)