Takaisin kotiin

- Kate Morton

Arvostelu 4.1
21h 19min
439 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Rakastetun Kate Mortonin lumoava uutuusromaani kysyy, mitä olemmekaan valmiita tekemään varjellaksemme rakkaitamme.

Työnsä menettänyt toimittaja Jess palaa Lontoosta Australiaan, kun hänen isoäitinsä kiidätetään sairaalaan. Perillä Jess löytää uuden siteen synnyinmaahansa: siellä odottavat sukulaiset, joita hän ei ole koskaan tavannut, kodit, joissa hän ei ole koskaan käynyt, ja tarinat, joita hän ei ole koskaan kuullut.

Isoäitinsä talossa Jess päätyy penkomaan menneitä. Vanhan kirjan löydettyään hän alkaa koota traagisen kohtalon jouluaattona 1959 kokeneen Turnerin perheen tarinan palasia. Ratkaisemattomaan rikosmysteeriin uppoutuessaan Jess löytää hätkähdyttävän kytköksen oman sukunsa historiaan. Voisiko hän löytää vastauksia myös omaa elämäänsä koskeviin kysymyksiin?

Sukupolvien halki kuljettava romaani tutkii tiukasti varjeltujen salaisuuksien myrkyllisiä seurauksia ja totuuden parantavaa voimaa.

”Mortonin tähänastisista paras.” – Publishers Weekly, tähtiarvio

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Hilkka Pekkanen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

21h 19min

Sivua:

439

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.4.2023

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511368809

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511395133

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Takaisin kotiin – Äänikirja, E-kirja

Kirja oli hieman normaalia Mortonia pitkäveteisempi eikä oikein kunnolla alkanut. Mutta erittäin viihdyttävä ja lukija sopi tähän kirjaan hyvin!

Riikka

Hyvin polveilevaa kerrontaa

Aija

Monotoninen lukija

Kaarina

Kirja ihan ok. Lukijan ääni sopi kirjaan hyvin, mutta lukutapa oli oudon töksähtelevä ja ihmeelliset pienet tauot välilä huvittivat välillä ärsyttivät (puun juurella kasvava viileä ja varjoisa aluskasvillisuus)

Päivi