Talon tytär

Talon tytär

Tietoa kirjasta

Berliininpoppelit -sarjan päätösosa ihastuttaa.

Berliininpoppelit-sarja on suomalaisten suosikki, eikä ihme. Se tarjoaa monimutkaisia, kipeitäkin perhesuhteita, epäsovinnaisia henkilöitä ja suurella rakkaudella kuvattua maaseudun elämää.

Neshovin tilan perillinen Torunn on etsinyt itseään kauan, kulkenut väärästä ratkaisusta toiseen, mutta nyt hän saa hoitaakseen sekä sukutilan että rakastetun veljen hautaustoimiston. Työtä on enemmän kuin ehtii tehdä, ja lisäksi on kohdattava hankala äiti, seksikäs pappi ja muutamia yllättäviä porsaita.

Talon tytär on kertomus naisesta, joka on paennut koko elämänsä mutta uskaltaa lopulta ottaa oman paikkansa perheessään ja seistä omilla jaloillaan.

Norjalaisen Anne B. Ragden herkullisen osuva huumori ja humaani ote ovat ihastuttaneet lukijoita jo yli 20 maassa. Tuottelias Ragde on kirjoittanut lastenkirjoja, romaaneja, dekkareita ja novellikokoelmia. Neshovin sikatilasta kertovalla Berliininpoppelit-sarjallaan hän on valloittanut myös suomalaislukijoiden sydämet. Kirjojen pohjalta on tehty Suomessakin nähty elämänmakuinen tv-sarja.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Talon tytär