Taltuta kipu- Hannu Luomajoki, Anna Sievinen

Arvostelu 4.4
4h 30min
164 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Parhaat neuvot selkävaivojen hoitoon

Pitkän linjan fysioterapian professori Hannu Luomajoki opastaa tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä hyvän hoidon tielle. Kirjan avulla opit ymmärtämään, mistä vaivoissa on kyse, mistä kipu kertoo ja miten sitä kannattaa hoitaa.

Erilaiset selkä-, polvi- ja olkapäävaivat ovat yleisimpiä syitä hakeutua lääkäriin. Lääkäri voi auttaa kuitenkin vain rajallisesti. Lääkkeistä ja piikeistä on tutkimusten mukaan vain lyhytaikainen apu. Tämä helppolukuinen kirja auttaa ymmärtämään, miten tuki- ja liikuntaelimistö toimii ja miksi siihen tulee vikaa. Taltuta kipu esittelee 30 tyypillisintä vaivaa nilkoista niskaan ja antaa vinkkejä, miten niitä pystyy hoitamaan itse. Mitä paremmin kipua ymmärtää, sitä paremmin siihen pystyy itse vaikuttamaan.

Hannu Luomajoki on kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu fysioterapian professori, joka sekä opettaa että hoitaa edelleen potilaita. Hän on julkaissut laajalti tuki- ja liikuntaelimistöä käsitteleviä teoksia. Anna Sievinen on terveys ja liikunta-alaan erikoistunut vapaa toimittaja, jonka juttuja on julkaistu säännöllisesti muun muassa Helsingin Sanomissa.

Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
4h 30min
Sivut:
164
Kielet:
suomi
Julkaistu:
21.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510467039
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510467046

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)