Tämä biisi on sinulle- Maurene Goo

Arvostelu 4.3
9h 5min
204 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Ihastuksen kipinät sinkoilevat K-popin kulisseissa. Hurmaava romanttinen komedia rakkauden riskeistä ja itsensä etsimisestä.

Lucky on K-popin kuumin tähti. Hän on juuri valloittanut Hongkongin Heartbeat-hitillään, ja seuraavaksi vuorossa on koko maailma. Mutta nyt, luksushotellin huoneessa ennen maailmanvalloitusta ja kauneusunia, hän haluaa epätoivoisesti hampurilaisen.

Samaan aikaan nuori ja koppava paparazzi Jack livahtaa luksushotelliin nuuskimaan. Matkalla hän törmää tyttöön, jolla on pelkät tohvelit jalassa ja hampurilainen mielessä. Hän näyttää tutulta. Ja aika söpöltä. Jackia alkaa ehkä vähän kiinnostaa.

Sen jälkeen mikään ei ole kuin ennen.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Inka Parpola
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
9h 5min
Sivut:
204
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.6.2020
Äänikirjan kustantaja:
Otava
ISBN Äänikirja:
9789511367604
E-kirjan kustantaja:
Otava
ISBN e-kirja:
9789511366294

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tämä biisi on sinulle – E-kirja, Äänikirja

Rakastan tätä kirjaa! Vaikka et välttämättä tykkäisi k-popista mutta tykkäät musiikista ja teini rakkaus tarinoista tämä kirja on just sulle! Harmittaa kun kirja tuntui jäävän kesken lopussa saisikohan kirjalle jatkoa??

Moona

🥰Tämän tulen kuuntelemaan vielä kerran

Ottilia

Aivan ihq💕

Oon siis niin hämmästynyt näin ihanasta kirjasta😭💕 Mä oon siis ARMY (eli bts stan) niin oli aivan iihaanaa kuunnella tällasta💕 mä haluisin juuri tällasia korean kulttuuriin liittyviä kirjoja😍💕💕

Wilhelmiina

Hyvä

En ole itse lukenut/kuunnellut tätä kirjaa mutta ystäväni suositteli tätä minulle kun olemme kyseisen ystävän kanssa ARMYja ja haluttaisiin tietää lisää Korean kulttuurista mutta luin lyhennetyn tekstin tästä kirjasta ja kuulosti hyvältä😍

.

Pitkä arvostelu

KIrjan lukioiden äönet ovat pehmeitä, ja sopivat ihmisiin. juuri tältä lucky ja jack kuulostaisivat. k-pop ei tarvitse olla asia josta pidät, kunhan luet/kuuntelet tämän. Kirja on romanttinen, hauska, kiusallinen ja kaikkea sitä mitä kirjalta odotan. Itse pudän k-popista joka lisäsu kiinnostuksen kirjaan. Suosittelen kirjaa sinulle jos -pidät musiikista -pidät romanttisista tarinoista -pidät siitä ettei ole vain yhtä päähenkilöä -pidät ikään kuin pöivökirjatyylillä kirjoitetusta teksistä -pidät siitä että kirja on kirjoitettu minä muodossa -jos korealais kulttuuri on sinusta kiinnostava -jos haluat uuta näkökulmaa maailmaan😍 ʕ•ᴥ•ʔKirja oli mahtava, ja vaikka tekstissä lukee +14v niin 12 vuotiaanakin kirja oli hyvä. Missään kohtaa ei taoahtunut mitään mikä johtaisi 14+ "ikärajaan" itse sanoisin 12+.

Timo