Tämä kokonainen maailmani- Elizabeth Gilbert

Arvostelu 4.3
21h 57min
bookCoverFor

Yhteenveto

Vangitseva lukuromaani hehkuu inspiraation voimaa.

1800-luvun taitteessa syntyneen Alma Whittakerin intohimo on kasvitiede. Myös toisten ihmisten käytöksen hän pyrkii järjestelemään loogisesti mikroskoopin alle.

Alman aikaansa edellä olevat sammaltutkimukset vievät hänet kotoa Philadelphiasta trooppiselle Tahitille saakka - ja Alma kehittää evoluutioteorian ennen kuin on kuullutkaan Darwinista.

Vuoden parhaaksi kirjaksi hehkutettu bestseller-romaani ylistää rohkeutta valita oma tiensä sekä ihmisen vapautta olla samanaikaisesti monta. Alman hahmo on saanut inspiraatiota 1800-luvun eri tiedenaisista.

Elizabeth Gilbertin läpimurtoteos Eat Pray Love on käännetty yli 30 kielelle ja myynyt yli 12 miljoonaa kappaletta. Time Magazine on nimennyt hänet maailman sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon. Menestysteoksensa jälkeen Elizabeth halusi kirjoittaa mahdollisimman kunnianhimoisen romaanin: Tämä kokonainen maailmani kenties yllättää lukijat, ja kriitikot ovat ylistäneet sitä varauksetta.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Taina Helkamo

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

21h 57min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

7.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512428182

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tämä kokonainen maailmani – Äänikirja

Rakastin 💚

Minna

Mukaansatempaava kirja, suosittelen!

Anna-Liisa

Mielenkiintoinen. Hyvä lukija.

Sirpa

Kerrassaan vangitsevaa kerrontaa.

Marjut

Opettava

Päivi

Upea kokonaisuus! Upea kertomus, upea lukija. 10/10 helposti.

Eija

Oikein sujuva lukuromaani, hömppää ja tiedettä kiinnostavassa suhteessa. Laura Malmivaaralla on miellyttävä ääni, mutta lausuminen vähän häiritsi.

Elina

Kiinnostava ja inspiroiva, vahvan tarinan kertova teos. Eläköön tutkimus ja sinnikkäät naiset! Erityiskiitos Laura Malmivaaralle upeasta luennasta: sävykäs, kirjan henkeä kunnioittava ja tyylikkäästi korostava tapa lumosi kuuntelijan.

Kirsti

Tosi hieno kirja!

Kreeta

Erilainen, erikoinen, kiehtova tarina. Lukija oli erinomainen.

Hanna

Laura Malmivaara on todella miellyttävä lukija! Kirja oli hieno matka 1800-luvulle.

Kati

Vaikka kirja oli pitkä, jaksoi juoni kuljettaa ja pysyä mielenkiintoisena. Pidin todella paljon!

Saija

Tarinan rytmiin tottuminen kesti hetken, tiivistä ja pirskahtelevaa. Alun jälkeen lukija ei olisi voinut olla parempi. Vahva naisääni vahvalle tarinalle.Lämmin suositus.

anne

Täysin ennalta arvaamaton kiehtova tarina, joka pitää otteessaan niin, että sitä piti kuunnella illalla nukkumaan mennessä, aamulla hetki ennen töihin lähtöä, työmatkalla ja kävelyllä. En halunnut sen kuitenkaan päättyvän.

Satu

Mielenkiintoinen kirja.

Eeva