Tanssipartneri- Kauko Röyhkä, Anneli Aunola

Arvostelu 3.5
7h 32min
171 sivua
Alisa Aro -dekkari
bookCoverFor

Yhteenveto

Helsingin kaduilla ja kodeissa piilotellaan synkkiä salaisuuksia.

Helsingin poliisilaitoksen konstaapeli Alisa Aro saa tutkittavakseen naisiin kohdistuneita väkivaltarikostapauksia: luksuselämää viettänyt ex-diplomaatinrouva katoaa, koulukodista karkaa hyväksikäytetty teinityttö ja väkivaltainen avioliitto kärjistyy murhapolton yritykseksi.

Yksin jäämisen pelko saa uhrit sietämään karkeaa ja häikäilemätöntä kohtelua. Alisan oma ihmissuhdekin alkaa saada huolestuttavia ja pelottavia piirteitä.

Poliisin työ on hektistä. Harva tapaus saa kunnollisen, perinpohjaisen käsittelyn. Alisa yrittää parhaansa, mutta tuntee riittämättömyyttä: kaltoinkohdellut ansaitsisivat enemmän.

Anneli Aunola (s. 1949) on työskennellyt Helsingin rikospoliisin väkivaltarikosjaoksessa, muun muassa Matti Yrjänä Joensuun työparina. Kauko Röyhkä (s. 1959) on kirjailija ja rockmuusikko. Tanssipartneri on Alisa Aron tutkimuksista kertovan sarjan toinen osa. Sarjan tapahtumat perustuvat Anneli Aunolan työssään kohtaamiin tapauksiin.

Sarjan edellisestä osasta (Liian lempeä mies) sanottua:
”Dekkarisarja alkaa vakuuttavasti pedofiiliringin jäljillä. - Liian lempeä mies liikuttaa, kauhistuttaa, vihastuttaa. Ei siis mitään haaleaa kaurapuuroa, vaan jotain mikä tuntuu ja ravistelee.” - Keskisuomalainen

”Liian lempeä mies kulkee samoissa jalanjäljissä kuin Suomen ehkä kautta aikain arvostetuimman rikoskirjailijan Matti-Yrjänä Joensuun Harjunpäät.” - Kansan Uutiset

Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
7h 32min
sivua E-kirja:
171
Kielet:
suomi
Julkaistu:
3.2.2022
Äänikirjan kustantaja:
Docendo
ISBN Äänikirja:
9789523822559
E-kirjan kustantaja:
Docendo
ISBN E-kirja:
9789523822672

© Docendo (Äänikirja)

© Docendo (E-kirja)