Tappava

Tappava

Valehtelevat viettelijät

Tietoa kirjasta

Joku haluaa kuollakseen tulla kuulluksi...

Kadonneiden rosewoodilaisten määrä sen kuin kasvaa, ja Rosewoodissa "kadonnut" tarkoittaa yleensä samaa kuin "kuollut". Nyt, kun Ian Thomaskin on kadonnut, valehtelevilla viettelijöillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka tappoi heidän parhaan ystävänsä. Hannasta, Ariasta, Spenceristä ja Emilystä tuli valhtelijoita, kun he tutustuivat kauniiseen Alison DiLaurentisiin. Ali sai heidät tekemään hirveitä asioita, sellaisia, jotka on pitänyt salata vuosikausia. Vaikka Ali tapettiin seitsemännen luokan lopulla, pahat tavat eivät kadonneet minnekään.

Hanna on ottanut asiakseen turmella Rosewoodin nuorison ja aloittaa todella söpöstä kasiluokkalaisesta. Aria nuuskii poikaystävänsä menneisyyttä, ja Spencer varastaa - omalta perheeltään. Ja puhtoinen Emily taas on päättänyt pidättäytyä pidättyväisyydestä. Mutta tyttöjen sietäisi varoa. Kaupungissa on uusi uhka, ja se on roihahtaa ilmiliekkeihin.

Tappava on kuudes osa huippusuositussa Valehtelevat viettelijät on sarjassa, jonka käännösoikeudet on myyty 28:aan maahan. Maailmanlaajuisesti kirjoja on myyty miljoonia. Kirjasarjan pohjalta on myös tehty valtavat katsojaluvut kerännyt TV-sarja.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tappava