Tarja Kulho ‒ Räkkärimarketin kassa

Arvostelu 3.8
3h 59min
80 Sivua
Tarja Kulho
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Terse! Tervetuloa Räkkärimarkettiin!

Radiomafiasta tuttu sketsihahmo Tarja Kulho palaa korsolaismarketin kassalle ja jakaa pika-analyyseja asiakkaiden tavasta elää.

Tarja Kulho on paitsi profeetta omalla kassallaan myös terapeutti ja kokemusasiantuntija, eikä hän epäröi jakaa näkemyksiään kassahihnan toisella puolella seisoville asiakkaille, halusivatpa he sitä tai eivät. Vuosien asiakaspalvelutyön tuomalla rutiinilla hän tarjoilee yksityiskohtaisia havaintoja muiden elämästä ja elintavoista, mutta vasta ilmoittauduttuaan Uusi suunta työelämälle -kurssille hän tajuaa, ettei ole koskaan pysähtynyt miettimään, mitä itse todella haluaa.

Paula Noronen on toimittaja, käsikirjoittaja ja kirjailija. Kirjailijana hänet tunnetaan suositusta Supermarsu-sarjasta. Televisiossa hänet on viimeksi nähty Villin kortin ja Hyvien ja huonojen uutisten panelistina. Tarja Kulho – Räkkärimarketin kassa on hänen ensimmäinen aikuisille suunnattu kirjansa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

3h 59min

Sivua:

80

Kielet:

suomi

Julkaistu:

9.3.2020

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520411381

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520411374

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tarja Kulho ‒ Räkkärimarketin kassa

Hauska, paikoitellen syvällinenkin, mutta silti sopivan kevyttä kuunneltavaa. Hyviä letkautuksia ja osuvia havaintoja, joihin voi helposti samaistua. Lukija loistava.

Minna

Muistin Tarjan raisumpana Radio Mafian ajoilta, mutta hän olikin tolkun ihminen. Paula Noronen Tarjan-hahmossa oli ainoa mahdollinen lukija. Oikea hyvänmielen kirja

Noora

Hauskaa kuunneltavaa.

Tiina

Hauska

Kristian