Tartunnan aikaan- Paolo Giordano

Arvostelu 3.8
1h 13min
31 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Koronaepidemia on aikamme pahin terveyskriisi. Se ylittää kansakunnat, identiteetit ja kulttuurit ja osoittaa tismalleen, kuinka yhdistynyt ja erottamaton maailmasta on tullut, kuinka tiiviisti olemme siinä kiinni. Meidän on pakko oppia ajattelemaan muita, koska kaikki mitä teemme vaikuttaa toisiin. Se yhteisö, josta meidän pitää nyt olla huolissamme, on koko ihmiskunta.

Tartunnan aikaan on häkellyttävän tarkasti kirjoitettu tietokirja maapallosta, ihmiskunnasta ja sen yhteisestä kohtalosta. Se tarkastelee epidemiaa ja sen vaikutuksia arkisesti mutta merkityksellisesti ja antaa lukijalle sekä ajateltavaa että välineitä jäsentää ajatuksiaan tästä poikkeuksellisesta tilanteesta.

Paolo Giordano (s. 1982) on fyysikko ja laajalti käännetty menestyskirjailija. Hänen esikoisteoksensa, Alkulukujen yksinäisyys, on julkaistu yli 40 kielellä ja voittanut lukuisia merkittäviä palkintoja. Hän on väitellyt teoreettisesta fysiikasta ja tutki ennen kirjailijanuraansa hiukkasfysiikkaa. Giordano asuu perheineen Roomassa.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Leena Taavitsainen-Petäjä
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
1h 13min
Sivut:
31
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.4.2020
Äänikirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN Äänikirja:
9789523641112
E-kirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN e-kirja:
9789523641129

© Aula & Co (Äänikirja)

© Aula & Co (E-kirja)