Tatuoitu taivas

Romaani

- Reijo Mäki

Arvostelu 3.4
8h 52min
182 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kolmas maailmansota on haudannut viimeisetkin haaveet Euroopan unionin loistavasta tulevaisuudesta. Taivaan on tatuoinut tummaksi lohikäärmehelluntain painajainen, joka räjäytti taivaalle osan Aasiaa.

Euroopan rappeutuneessa pääkaupungissa Union Cityssä asustaa Uno Louner, maailmansodan veteraani ja pulp-viihteen suoltaja.

Psyykenlääkkeiden siivittämä hiljaiselo tornitalon yläkerroksessa keskeytyy, kun Louner saa epätoivoisen viestin tuntemattomalta naiselta ja pääsee Suuren Sumutuksen jäljille.

Louner sukeltaa Pimeiden Vyöhykkeiden varjoihin ja joutuu painajaiseen, jossa ihmishenki, laki ja pyhät lupaukset eivät ole yenininkään arvoiset.

Reijo Mäki näyttää taitonsa mustanpuhuvan actionin mestarina. Tatuoitu taivas on hyytävä visio maailmasta, joka on jakautunut tylysti kahtia. Joillakin on kaikkea, suurimmalla osalla ei mitään.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

8h 52min

Sivua:

182

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.12.2009

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511240853

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511250722

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tatuoitu taivas – E-kirja, Äänikirja

Kömpelöä kerrontaa, kirja itsessään on halpaa kertakäyttöviihdettä - samaa jota kirjan päähenkilö suoltaa vessalukemistoksi. Kehnon kirjan pohjanoteeraus on lapselliset sanaleikit henkilöiden nimissä.

Sami