Täydellinen päivä

- Gabriel Korpi

Arvostelu 3.8
5h 20min
Valo Kurki
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tapaturmainen kuolema vai sarjamurhaajan tekoja? Tunnelmallisen rikossarjan toinen osa sukeltaa lama-ajan Kallioon ja pistää yksityisetsivä Valo Kurjen yksityiselämän sekaisin.

Perhetuttu pyytää entistä poliisia Valo Kurkea selvittämään vanhaa kuolemantapausta. Tuttavan kovia kokeneen pojan kuolemaa pidettiin aikanaan tapaturmana, mutta oliko se sittenkään vahinko? Tapaus vie Valon laitapuolen Kallioon ja saa pian outoja piirteitä. Kuolema alkaa vaikuttaa sarjamurhaajan tekosilta, mutta onko se vain Valon omaa mielikuvitusta? Apua tutkimuksiinsa Valo saa vanhoilta ystäviltä, mutta keneen hän voi luottaa?

Yksityiselämässäkin tapahtuu kummallisia käänteitä, kun Valo saa vieraan toiselta puolelta maailmaa ja miesystävä Janin kaamosmasennus saa vakavia sävyjä. Syksy vaihtuu talven pakkasiin, ennen kuin Valo saa arvoitukset ratkaistua – tai ainakin osan niistä.

Täydellinen päivä jatkaa rikossarjaa yksityisetsivä Valo Kurjesta. 90-luvun Helsinkiin sijoittuva tunnelmallinen dekkarisarja on kerännyt lukijoilta ylistäviä arvioita.

"Gabriel Korven kirjoissa harmittavinta on se, että ne loppuvat niin nopeasti." -Kaksi sivullista -kirjablogi

Gabriel Korpi on salanimi, jonka taakse kätkeytyy salolainen kirjailija. Gabriel Korpi on salanimi, jonka taakse kätkeytyy salolainen kirjailija. Gabriel Korpi on salanimi, jonka taakse kätkeytyy salolainen kirjailija.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

5h 20min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.12.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726904857

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Täydellinen päivä – Äänikirja

Herätti ristiriitaisia ajatuksia joten hyvä juoni kirjassa Lukija vähän liian äijä, mutta ehkä oli tarkoituskin

Marianna

Sujuvaa, notkeaa kieltä. Leppoisaa dekkaria.

sari

Todella erinomainen lukija, paras kaikista tähän asti kuulemistani. Myös kirja oli erittäin hyvä.

Tarja

Tarina piti mukavasti otteessaan. West Endin tytöissä tuntui, että tutustuttiin enimmäkseen päähenkilöihin. Täydellisessä päivässä päästiinkin jo sisälle enemmän itse murhatarinaan. Tykkään Gabrielin leppoisasta tarinankerronnasta. Lukija osaa oivasti tyylitellä itsensä Helsinkiin ja 1990-luvulle. Ja Jan... noh 😂

Päivi