Täysin hulluja satuja

Täysin hulluja satuja

Tietoa kirjasta

Aivan pähkähullua menoa!

Satuja kaikenikäisille kreisihuumorin ystäville, eli reippaasti yli ja ohi! Lukijana rakastettu ja palkittu Eero Ritala.

Rooleissa jo Hulluja satuja -kirjasta tutut Kakkakikkare, oravaveljekset Mauri ja Vesa sekä villit vauvat. Uusia tuttavuuksia ovat lankapuhelimen haamu, lapsinero Timppa ja Rage-Raija. Ja totuuden toitottaa ilmoille tietysti Totuuden torvi!

Hulluja satuja -teoksesta sanottua Sivukukkasia-blogissa:

”Hulluja. Kahjoja. Pimeitä. Ihan älyttömiä. Mutta niin HAUSKOJA! Nyt on kyllä ammuttu täysillä ja vedetty rohkeasti ja reippaasti yli ja ympäri. Ja tällaistahan sen pitääkin olla. Ihan hulluja satuja, jotka herättävät tunteita kaikenikäisissä. Tunnekirjoon kuuluvat niin riemu, ilo kuin myötähäpeä.”

Hulluja satuja pelasti monilta talven 2021. Hiihtolomareissut pelastuivat myös vuonna 2022, kun Täysin hulluja satuja ilmestyi perheiden iloksi. Kirjojen hullut ja viisaat tarinat perustuvat Norosen ja Kivelän kirjoittamiin äänisatuihin, joita on esitetty RadioPlayssa ja Podplayssa.

Täysin hulluja satuja sai 2023 Storytelin Suuren äänikirjapalkinnon lasten- ja nuortenkirjojen kategoriassa.

Paula Noronen tunnetaan supersuosittujen lastenkirjojensa lisäksi monista humoristisista radio- ja televisio-ohjelmista. Hänen aikuisille suunnatut Tarja Kulho -kirjansa ovat myös valloittaneet lukijat. Rakastettu näyttelijä ja koomikko Minna Kivelä on tuttu mm. roolistaan Kätevä emäntä -sarjassa. Aiju Salminen on Helsingissä asuva kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hänen rouhean humoristiset kuvituksensa sopivat mainiosti hulvattomiin satuihin.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Täysin hulluja satuja