Teddy, Aikka ja Alpo

Alpo Hakalan musiikki ja elämä 1957–2021

- Tapani Bagge, Jari Eklund

Arvostelu 4
10h 3min
254 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Ujon pojan nousu suomalaisen rockmaailman huipulle.

Parikymppinen Alpo “Teddy” Hakala niitti 70-luvun lopulla huikeaa suosiota Suomen ykkösbändi Teddy & The Tigersin kanssa. Mitä sitten tapahtui? Entä sitä ennen?

Alpo oli hiljainen putkimiehen poika Keravalta, joka nousi rocktähteyteen Teddy & The Tigersin johtohahmona. Tigersin jälkeen hänestä tuli Aikka ja uudesta bändistä Bad Sign. Rockabilly vaihtui rhythm’n’bluesiin mutta keikkoja riitti. Väliin Alpo kokeili muita töitä, raittiutta ja perhe-elämää.

Alpo kertoo oman tarinansa, jota perhe, ystävät, bändikaverit, roudarit sekä keikkamyyjät täydentävät. Myös managerit, fanit ja levytuottajat saavat sanansijan.

Tapani Bagge on pitkän linjan kirjailija, joka tunnetaan etenkin dekkareista ja historiallisista romaaneista. Jari Eklund on valokuvataiteilija, joka on kirjoittanut kirjat Syntyneet rokkaamaan ja Tiger Twist. Yhdessä he ovat tehneet kirjan Prosenttimies – Bikerin tarina. Kumpikin on kotoisin Keravalta.

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

10h 3min

Sivua:

254

Kielet:

suomi

Julkaistu:

30.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Docendo

ISBN Äänikirja:

9789523825031

E-kirjan kustantaja:

Docendo

ISBN e-kirja:

9789523825024

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Teddy, Aikka ja Alpo – Äänikirja, E-kirja

Todella hienosti toteutettu elämänkerta!!!

Timo

upea tarina kovan rokkarin elämästä. harmillinen loppu aikalla oli, mutta se ei vie sitä pois että oli kova muusikko. elämäni ensimmäinen levy oli tikereiden ja heidän sekä aikan muutakin tuotantoa tulee vieläkin kuunneltua usein. kepeät mullat ja mintulle hyvää ja positiivista elämää. lukija paras mitä toivoa sopii

Marko

Surullinen tarina Melkein oman kylän poika Itse asun Tuusulassa Kun Aika teki kivihommia, ajoin Lemminkäisellä asfalttia, tapasin muutaman kerran Olemme Aikan kanssa samaa ikäluokkaa 😥

Uolevi

Jari Nissinen on täydellinen ääni tähän riipaisevan koskettavaan elämänkertaan, joka on täynnä käsittämätöntä lahjakkuutta ja mahdollisuuksia lopulta hiipuen sanoinkuvaamattoman kurjasti kaikin tavoin. Keep on rocking Alpo Hakala.

Heidi