Tee itsestäsi mestariajattelija

Arvostelu 4.1
6h 3min
140 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kirjassa opastetaan ihmismielen perusteiden äärelle käytännönläheisellä ja innostavalla tyylillä. Kirja auttaa ottamaan omat ajatukset haltuun.

Teoksessa käsiteltävien menetelmien avulla eliminoit työperäisen stressin, opit olemaan huolehtimatta asioista, joihin et voi vaikuttaa ja opit hyödyntämään ympäristöäsi tehokkaasti. Samalla opit joukon erilaisia keinoja, joiden avulla voit hyödyntää tätä ymmärtämystä sekä oman että lähimmäistesi hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kirjassa kosketetaan huikeaa määrää erilaisia kiinnostavia teemoja. Tässä niistä muutamia: riippuvuuksista eroon pääseminen, haitallisten ajatusmallien blokkaaminen, muistipalatsin rakentaminen, tietotulvan hallinta, flow-tilan synnyttäminen ja ylläpito, ajattelunhallinta, ihanteellisen ajattelutilan luominen, teknologian hyödyntäminen ja ajattelu ryhmässä. - - Vaikka kirjassa hyödynnetään ihailtavaa määrää tieteellistä tutkimusta, tämä ei raskauta tekstiä liikaa.
- Olli-Pekka Vainio, hyvejohtajuus.fi/kirja-arvio

Lauri Järvilehto, FT, on sarjayrittäjä, tietokirjailija, muusikko, filosofi ja viiden lapsen isä. Hän on ollut perustajana neljässä yrityksessä, joista viimeisin, pelioppimisstartup Lightneer, keräsi kansainvälisiltä ja kotimaisilta sijoittajilta lähes viisi miljoonaa euroa riskirahoitusta. Lightneerin ensimmäinen peli, CERN:in asiantuntijoiden kanssa kehitetty fysiikan oppimispeli Big Bang Legends, nousi oppimispelilistojen ykköseksi Singaporessa, Filippiineillä, Kambodzassa ja Suomessa. Pelin kehittäminen lopetettiin keväällä 2018. Järvilehto toimii Suomen Unicefin, Lightneerin ja Filosofian Akatemian hallituksissa ja luennoi maailmanlaajuisesti oppimisesta, ajattelutaidoista ja työn tulevaisuudesta.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

6h 3min

Sivua:

140

Kielet:

suomi

Julkaistu:

22.8.2018

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520403508

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513167530

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tee itsestäsi mestariajattelija –
E-kirja, Äänikirja

Mieletön tajunnan aukaisia.

Jan

Lukija yksi parhaimmista. Mutta itse kirja täynnä itsestään selvyyksiä. Kirja mm neuvoo kuinka toimia sosiaalisessa mediassa. Onko kirja kirjoitettu 12- vuotiaille? Siltä vaikutti. Voin suositella kirjaa henkilöille joilla ei ole tietoa mistään ajatteluun ja toimintaan liittyvästä, jo lukeneemmille, jättäkää suosiolla väliin.

Anna

Twitter-osuutta lukuun ottamatta erinomaisen mielenkiintoinen teos. Lukija on sopivasti miehekäs!

Matti

Hyvä kirja, toistaa välistä itseään, Erinomainen lukija.

Arto