Tehokkuuden taika- Leo Stranius

Arvostelu 3.9
3h 15min
73 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Leo Straniuksen Tehokkuuden taika kertoo rutiinien ja tapojen voimasta. Se antaa vinkkejä, miten voimme tehdä merkityksellisiä asioita ja elää enemmän kuin ikinä uskomme - joka päivä.

Kirjassaan Stranius käy läpi viisi perusajatusta ajanhallinnasta ja itsensä johtamisesta. Teos sisältää kolmen askeleen mallin asioiden hoitamiseen sekä vinkit aamuun, iltapäivään ja iltaan. Jos odotat enemmän viikonloppua kuin maanantaita, on syytä pysähtyä pohtimaan tilannetta ja lukea tämä kirja.

”Vaikka nukkuisin kahdeksan tuntia vuorokaudessa, käyttäisin arkipäivisin töihin työmatkoineen 10 tuntia ja ruokailuihin kaksi tuntia, olisin käyttänyt viikon tunneista vasta 120 tuntia. Jos lisään tähän lasten, puolison tai ystävien kanssa olemiseen sekä kotitöihin molempiin pari tuntia joka ikiselle päivälle, olen käyttänyt 148 tuntia ja minulla on vielä jäljellä huimat 20 tuntia jokaiselle viikolle. Tämän voin käyttää harrastuksiin, liikuntaan, uuden tutkinnon hankkimiseen tai johonkin muuhun joka viikko.”

Leo Stranius on toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Stranius on ekologisen elämäntavan ja ympäristöliikkeen edelläkävijöitä sekä monivuotinen ajanhallintavalmenta. Hänellä on kaksi lasta ja koti Käpylässä. Rakkaita harrastuksia ovat liikunta ja kirjallisuus. Aiemmin Straniukselta on julkaistu elämäkerta Ekoistin muistelmat (2019).
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
3h 15min
Sivut:
73
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523519800
E-kirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN e-kirja:
9789523518841

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tehokkuuden taika – E-kirja, Äänikirja

Inspiroiva ja mukavan jämpti teos! Hyvä Leo!

Jonna

Yksi muiden joukossa.

Jukka

Erittäin inspiroiva kirja. Monta kikkaa heti käyttöön.

Buhir

Todella hyvä ja mielenkiintoinen kirja, kiitos! ☺

Laura

Hyviä elämänhallinta ohjeita. Toki kaikki eivät käy kaikille, mutta saadaan aikaiseksi uusia näkökulmia omiin tekemisiisi.

Mikael

Wau ja bravoo! Hyvin vedetty! Arvostan.

Jaana

Kiitos loistavasta kirjasta, tämä oli helposti lähestyttävä ja sisälsi paljon konkreettisia vinkkejä! Herätti paljon ajatuksia omaan ajankäyttöön liittyen.

Tiina

Hyvin tiivistetty ja miellyttävän konkreettinen teos, joka summaa lukuisten muiden teosten opit helposti omaksuttavassa ja käytäntöön kokeiltavassa muodossa. Hieman on silti annettava kritiikkiä: kaikki tutkimus kertoo, että unesta ei kannata tinkiä, ainakaan ollakseen tehokas ja onnellinen. Ei ole ihme, jos iltapäivällä iskee kirjassa kuvattu kooma, jonka vuoksi tietynlaisia aktiviteettejä ei jaksa muka tehdä iltapäivisin ja rutiinit luodaan kooman ehdoilla, jos nukkuu vain kirjassa kuvattuja määriä – Suosittelenkin kirjoittajalle kokeilemaan, miltä elämä tuntuu, kun nukkuu (siis on unessa ja nukkuu laadukasta unta, ei vain makaamassa sängyssä) 8-9 tuntia yössä. Maailma saattaa muuttua vieläkin tehokkaammaksi! 😊

Liisa

Vähän tylsä

Roope

Ytimekkäästi annettu vinkkejä tehokkaampaan arkeen! Näistä kyllä ehdottomasti muutamat opit mukaan!

Oona

Lyhyt ja ytimekäs kirja! 🤩 Pidin paljon kirjasta. Alkuun meinasi jäädä kuuntelematta. Onneksi ei jäänyt!! Tästä kirjasta saa paljon oppeja omaan arkeensa ja ajanhallintaan. Olisi kuitenkin voinut olla vähemmän yhteen työhön liittyviä asioita. Esim. eihän kaikissa töissä ole kokouksia tai sposti ole niin tärkeä. Huippu kirja anyway!

Esa

Lyhyt ja ytimekäs

Mila Marina

❤️

Heidi

Very good examples

Miia

Todella mielenkiintoinen kirja. Miellyttävä lukija.

Katja