Tehokkuuden taika

Näin voit elää enemmän

Arvostelu 3.9
3h 15min
73 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Leo Straniuksen Tehokkuuden taika kertoo rutiinien ja tapojen voimasta. Se antaa vinkkejä, miten voimme tehdä merkityksellisiä asioita ja elää enemmän kuin ikinä uskomme - joka päivä.

Kirjassaan Stranius käy läpi viisi perusajatusta ajanhallinnasta ja itsensä johtamisesta. Teos sisältää kolmen askeleen mallin asioiden hoitamiseen sekä vinkit aamuun, iltapäivään ja iltaan. Jos odotat enemmän viikonloppua kuin maanantaita, on syytä pysähtyä pohtimaan tilannetta ja lukea tämä kirja.

”Vaikka nukkuisin kahdeksan tuntia vuorokaudessa, käyttäisin arkipäivisin töihin työmatkoineen 10 tuntia ja ruokailuihin kaksi tuntia, olisin käyttänyt viikon tunneista vasta 120 tuntia. Jos lisään tähän lasten, puolison tai ystävien kanssa olemiseen sekä kotitöihin molempiin pari tuntia joka ikiselle päivälle, olen käyttänyt 148 tuntia ja minulla on vielä jäljellä huimat 20 tuntia jokaiselle viikolle. Tämän voin käyttää harrastuksiin, liikuntaan, uuden tutkinnon hankkimiseen tai johonkin muuhun joka viikko.”

Leo Stranius on toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Stranius on ekologisen elämäntavan ja ympäristöliikkeen edelläkävijöitä sekä monivuotinen ajanhallintavalmenta. Hänellä on kaksi lasta ja koti Käpylässä. Rakkaita harrastuksia ovat liikunta ja kirjallisuus. Aiemmin Straniukselta on julkaistu elämäkerta Ekoistin muistelmat (2019).

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

3h 15min

Sivua:

73

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523519800

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523518841

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tehokkuuden taika –
E-kirja, Äänikirja

Paras ajanhallintakirja minkä olen lukenut!

Anna

Mielenkiintoinen

Alina

Ajatuksia herättävä, innostava, inspiroiva kirja! Hyviä käytännön vinkkejä esimerkiksi kokouksiin ja uusien asioiden kokeilemiseen. Toivottavasti ihmiset lukevat kirjan eivätkä vain pöyristele Hesarin raflaavaa juttua. Kirjassa koko systeemi, huomiot ja vinkit asettuvat perspektiivin, toisin kuin lehtijutussa.

Kristiina

Inspiroiva kirja!

Essi