Temppeliritareiden salaisuudet- Maailman Historia

Arvostelu 3.8
3h 4min
68 sivua
Historian suurimmat arvoitukset
bookCoverFor

Yhteenveto

Tutkijoille keskiaika on yhä aikakausi, jonka tiedoissa on paljon aukkoja. Yhtäältä lähteet kertovat vallanhimoisista kuninkaista ja korruptoituneista paaveista, jotka hallitsivat kovalla kädellä nälän ja tautien piinaamia kansoja. Toisaalta myös monet jalot aatteet nostivat päätään. Heikkoja ihmisiä alkoivat puolustaa ritarikunnat, joita leimasi sokea usko Jumalan sanaan.

Voimakkain vaikuttaja oli Temppeliherrain ritarikunta, jonka ohjesäännöstössä hengelliset periaatteet olivat keskeisellä sijalla. Kun temppeliritareiden vaikutusvalta kasvoi, periaatteet unohtuivat. Jumalan palvelijat liittoutuivat muslimien kanssa, luopuivat rikkauksiensa vuoksi moraalistaan ja harjoittivat salaisia rituaaleja. Kun pahin vihollinen ryhtyi hyökkäykseen, ritarikunta tuhoutui.

Lue tarina temppeliritareiden tuhosta, ritarikunnan jäsenten elämästä ja suunnattomista aarteista.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
3h 4min
sivua E-kirja:
68
Kielet:
suomi
Julkaistu:
10.8.2020
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726384314
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788726383423

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)