Tennisopettaja- Pete Suhonen

Arvostelu 3.8
6h 20min
133 sivua
Postinumeromurhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Peleistä julmin on rakkaus.

Toimittaja Mikael Kokkonen istuu viimeisiä kuukausiaan vankilassa, kun hän saa sellitoverikseen sympaattisen tennisopettaja Ville Aaltosen. Entinen tennistähti on tuomittu kauppaneuvos Kalle Strandin taposta.

Aaltonen näyttää suhtautuvan tuomioonsa tyynesti, kunnes eräänä yönä hän pyytää Kokkoselta apua. Hänen suuri rakkautensa, kauppaneuvoksen vaimo Gitta, on kadonnut.

Kokkosen tutkimukset vievät hänet Kalastajatorpan tenniskentille ja dekadentteihin hienostopiireihin. Pala palalta hahmottuu myös Kalle Strandin henkirikoksen ällistyttävä käsikirjoitus.

Pete Suhosen Postinumeromurhat-sarja pureutuu lähimenneisyyden Helsinkiin kovaksikeitetyn rikoskirjallisuuden ja film noirin hengessä. Helsingin Munkkiniemeen sijoittuva Tennisopettaja on sarjan toinen osa. Ensimmäinen osa, juonikuviostaan, kaupunkikuvauksestaan ja huumoristaan kiitetty Naiset kuin muuttolinnut, ilmestyi vuonna 2021.

Pete Suhonen on helsinkiläinen kirjailija ja päätoimittaja. Hän on julkaissut aiemmin kuusi romaania. Koira joka kävi coffee shopissa oli Nuori Aleksis -palkintoehdokas.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
6h 20min
sivua E-kirja:
133
Kielet:
suomi
Julkaistu:
22.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510480922
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510480915

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)