Terveiset Kutturasta- Mikko-Pekka Heikkinen

Arvostelu 3.6
8h 21min
160 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kuksa menee nurin ja korvesta nousee nyrkki - Pohjois- ja Etelä-Suomi sodassa!
Suomi on ajautunut umpikujaan. Maa on jakautunut rikkaaseen Etelään ja köyhään Pohjoiseen. Kuntarajat on vedelty miten sattuu, palvelut puristettu kasvukeskuksiin ja maaltamuutolle pantu piste hallituksen päätöksellä. Helsinki ei enää halua maalaisia vaivoikseen. Lopulta lappilaisten kuksa menee nurin, ja korvesta nousee nyrkki. Pohjois-Suomi julistautuu itsenäiseksi. Alkaa sisällissota.
Oula on poromiesten päällikkö, Saamen vapautusrintaman komentaja. Johtaessaan joukkoaan kohti Etelän kaupunkeja hän saa osakseen valtamedian pelonsekaista palvontaa. Helsinkiläistynyt alikersantti Jesse Purola on päättänyt näyttää maalaisille, mistä katukiveys alkaa. Hänellä on vastassaan Pohjoisen moottorikelkkasoturit, alaisinaan tositeeveen kasvattamat lähiöjermut. Kun pöly laskeutuu, tapahtumat ovat jättäneet jälkensä koko kansakuntaan.
Terveiset Kutturasta on täsmäkirja kuntauudistuksen kourissa kiemurtelevaan maahan. Se on syrjäseutujen sotahuuto, mutta terveiset sattuvat niin metropoliin kuin maalaispitäjään.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 21min
Sivut:
160
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.4.2018
Äänikirjan kustantaja:
Johnny Kniga
ISBN Äänikirja:
9789510435816
E-kirjan kustantaja:
Johnny Kniga
ISBN e-kirja:
9789510393703

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Terveiset Kutturasta – E-kirja, Äänikirja

Yllättävä.

Janne

Nykyinen meno huomioiden,ehkä totta joskus.

Mika