The Magpie Society: Salaseura- Zoe Sugg, Amy McCulloch

Arvostelu 4.3
9h 15min
Magpie Society
bookCoverFor

Yhteenveto

Tähtivloggaajan uutuus!

Tähtivloggaaja Zoe Suggin a.k.a Zoellan ja kirjailija Amy McCullochin yhdessä kirjoittama kirja on villi, salaperäinen ja vetävä tarina eliittisisäoppilaitoksen varjoelämästä.

Magpie Society yhdistää Girl Onlinen ja Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin. Illumen Hallin lukuvuoden päättäjäisbileissä järvenrantaan ajautuu oppilaan ruumis. Uhrin selkään on tatuoitu valtava, taidokas harakka.

Uusi oppilas Audrey, joka pakenee omia salaisuuksiaan, joutuu vasten tahtoaan keskelle murhamysteeriä, sillä hänen kämppiksensä Ivy oli murhatun tytön paras ystävä. Vaikka Audrey ja Ivy eivät voi sietää toisiaan, jokin tuntematon vetää heitä kohti koulun synkkiä salaisuuksia. The Magpie Society julkaistaan syksyllä 2020 suomeksi samana päivänä alkuteoksen kanssa.

Zoe Sugg on kirjoittanut aiemmin suositun Girl Online -sarjan. Amy McCulloch on kanadalaissyntyinen kirjailija, joka asuu Lontoossa. Naiset tekivät ensi kerran yhteistyötä Girl Online -kirjojen parissa, kun Amy toimi kirjojen kustannustoimittajana.

Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
9h 15min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.10.2020
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510454084

© WSOY (Äänikirja)