Tietopalat: Jalkapallo haltuun

- Mika Wickström

Arvostelu 4.5
32min
Tietopalat
bookCoverFor

Yhteenveto

Uusi helppolukuinen tietokirjasarja starttaa!

Jalkapallo on maailman suosituin peli – ja nyt on mahdollista oppia siitä kaikki! Tietopalat-kirjoissa on koululaisia kiinnostavaa tietoa, sopivasti tekstiä ja runsas värikuvitus.

Tiedätkö missä pelattiin Suomen ensimmäinen oikea jalkapalloturnaus? Tai miksi ja milloin pallon väri vaihtui mustavalkoiseksi? Nämä kiinnostavat tiedot ja monta vinkkiä omaan pelaamiseen löytyvät uudesta Jalkapallo haltuun -tietokirjasta. Pieni ja napakka tietopaketti kertoo myös pelin säännöistä, futistermeistä ja kuuluisimmista pelaajista.

Tietopalat on uusi, alakouluikäisille suunnattu tietokirjasarja. Helppolukuiset ja runsaasti värikuvitetut kirjat houkuttavat oppimaan, ja ne on helppo lukaista nopeasti.

Mika Wickström (s.1965) on helsinkiläinen kirjailija ja innokas jalkapallon harrastaja. Wickström on kirjoittanut jalkapallosta aiemmin nuorille Meidän jengin Zlatan -trilogian sekä lapsille Totti-sarjaa.

Anton Lipasti (s.1996) on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun elokuvalinjalta. Hän on kuvittanut mm. sarjakuvallista Oskari Onniston uskomattomat vastoinkäymiset -sarjaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

32min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

31.5.2021

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510467558

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tietopalat: Jalkapallo haltuun – Äänikirja

😀😃😄😁😆😅🤣😂🙂🙃🫠😉😊😇🥰😍🤩😘😗☺️😚😙🥲😋😛😜🤪😝🤑🤗🤭🫢🫣🤫🤔🫡🤐🤨😐😑😶🫥😶‍🌫️😏😌🤤🤠🥳🥸😎🤓🥹

Lapset

Hyvä kirja Ronaldon tuuletus on paras

Tuula

⚽⚽⚽⚽⚽

Ilari

Tykkäsin paitsio jutusta oli paljon apua. Anteeksi jos tuli juoni paljastus. Mun mielestä se vain oli hyvä ja haluan sanoa että se on hyvä se paitsio kohta. Iso kiitos kun bookbeatilla on tämä lyhyt ja hyvä kirja.

KJ