Tilinteko- John Grisham

Arvostelu 3.8
17h 19min
371 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Mikä erottaa sankarin rikollisesta?

Herkkupala juridisen jännityksen ystäville - Grishamin parhaaksi kehuttu teos!

Pete Banning on rakastettu hahmo mississippiläisessä kotikaupungissaan: palkittu toisen maailmansodan sankari, hyvä ja harras maanviljelijä. Eräänä aamuna vuonna 1946 hän nousee varhain, ajaa kaupunkiin ja tekee kaamean rikoksen. Sen paremmin oikeudelle kuin perheelleenkään hän ei kerro syytä teolleen ja on valmis viemään motiivin hautaansa.

Grisham vie lukijansa matkalle 40-luvun syvästä etelästä sodan viidakoihin, mielisairaaloihin ja lopulta oikeussaliin, missä Banningin puolustusasianajaja yrittää pelastaa miehen kuolemantuomiolta.

”Murhamysteeri, oikeussalidraama, perhesaaga, kasvutarina, sotakertomus, aikakauden kuvaus: Tilinteko todistaa, ettei Grisham ole silkka trilleritehtailija.” – USA Today

John Grisham (s. 1955) on jo vuosikymmenten ajan ollut yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän on koulutukseltaan lakimies, ja usein hänen romaaninsa sijoittuvatkin oikeussaliin. Monia Grishamin teoksia on filmatisoitu ja hänen kirjojaan on ilmestynyt kymmenillä kielillä.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Jorma-Veikko Sappinen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
17h 19min
sivua E-kirja:
371
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.2.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510468173
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510443958

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)