Tiltu ja Lettu - Outo opettaja

Arvostelu 4.3
1h 27min
Tiltu ja Lettu
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Jättikokoinen puutarhatonttu ryhtyy opettajaksi.

Tiltu ja Lettu -sarjan viidennessä kirjassa sisarusten ärhäkkä puutarhatonttu järjestää jymy-yllätyksen ilmaantumalla lemmikkikurssin opettajaksi. Aurinkoinen lastenromaani Onnelin ja Annelin henkeen!

Tiesitkö, että puutarhatontut kasvavat ihmisen kokoisiksi syötyään juustovoileipiä? No, eivät tienneet Tiltu ja Lettukaan, kun jättivät eväänsä vartioimatta. Sisarusten harrastuksen ohjaajaksi ilmoittautuu miehen mittainen ja epäilyttävästi heidän puutarhatonttuaan muistuttava Pertti Juntunen, ja odotettavissa on hullunkurinen väärinkäsitysten karuselli!

”Taru Viinikaisen kerronnassa on ripaus Marjatta Kureniemen Onneli ja Anneli-kirjojen taituroivaa kerrontaa, jossa liikutaan toden ja kuvitellun houkuttelevassa välitilassa.” – Lastenkirjahylly-blogi

Taru Viinikainen (s. 1983) on kirjailija ja äidinkielenopettaja, jonka luoma sisaruspari Tiltu ja Lettu sekä äksy pertinjuntti ovat ihastuttaneet kirjoissa Leikkimökin asukas, Joulujupakka, Kadonneet puutarhatontut ja Taskukaihon tapaus.

Oili Kokkonen (s. 1983) on kuvittaja ja taidekäsityöläinen, joka on kuvittanut Tiltu ja Lettu -kirjojen lisäksi Paula Norosen Tagli ja Telle -kirjasarjaa sekä postikortteja. Kokkonen on ollut toteuttamassa Heinolan kirjastoon Tiltun ja Letun Lukuleikkimaailmaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

1h 27min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.7.2021

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510466766

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tiltu ja Lettu - Outo opettaja –
Äänikirja

Todella hyvä sarja! 👍

En tajua miksi haukutte tätä? tää on ihan mahtava Sarja ja tää kirja on myös!

Saara

Ööö…….?

Mä en tiiä mitä mä sanoisin

Ansku

Tosi huono mutta olihan se vähän tylsä

Virpi