Timanttia tietoa: Karkkikirja

- Vuokko Hurme

Arvostelu 4.7
1h 23min
Timanttia tietoa
bookCoverFor

Yhteenveto

Makeaa faktaa maku- ja aivonystyröille!

Uudessa Timanttia tietoa -sarjassa tutkitaan asioita, jotka todella kiinnostavat lapsia. Kuten karkit – miksi ne maistuvat niin hirveän hyvältä? Miten syntyvät laku, suklaa tai vaahtokarkit? Mukana myös hauskoja testejä ja kuolattavan hyviä karkkireseptejä!

Karkit – nuo ihanat, rouskuvat, venyvät, suussa sulavat ja käsiä tahmaavat hampaiden viholliset. Mitä karkit oikeastaan ovat, ja miksi ne maistuvat niin herkullisilta?

Karkkikirja on pullollaan kiinnostavia, outoja, hauskoja ja ennenkuulumattomia asioita. Tiesitkö, että laku valmistetaan lakritsikasvin juuresta? Tai että maya-intiaanien rahana toimivat kaakaopavut? Minkälaisia makeisia maiskuteltiin sata tai tuhat vuotta sitten? Entä missä sijaitsee maailman ainoa purkaton valtio?

Lastenkirjailija Vuokko Hurme on koonnut karkeista suussasulavan tietopaketin. Karkkien kautta päästään ihmettelemään muun muassa sokerin maailmanvalloitusta, makuaistejamme ja maailmanhistorian hillittömimpiä herkuttelijoita. Anni Nykäsen sarjakuvamainen kuvitus vie lukijat ihanan värikkäälle karkkimatkalle!

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

1h 23min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

7.7.2022

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510488652

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Timanttia tietoa: Karkkikirja – Äänikirja

Tosi hyvä kirja 🍬🍭🍫🍯

Lapset

Tosi hyvä ja mielen kiintoinen kirja 9999999999pistettä ja papukaija merkki👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰☀️🥸🥸🥸😸😸😸😸😸😺😸😺😸😺😸😺😸

Olavi ja Maini

KAARLO

Sara

Makee🧁🧁🧁🍭🍭🍬🍬🍫🍫🍬🍬🍭🍬🍬🍬🍫🍬🍬🍬🍭🍭🍫🧁🍭🍫🍫🍩🍪🍪🍪🍪🍫🍬🍭🍭🍫🍩🍩🍬🍬🍦🍨

Ilari