Tohtori Uni- Stephen King

Arvostelu 4.2
20h 28min
431 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Hohdon tarina jatkuu!

Dan Torrance joutuu kohtaamaan menneisyytensä kauhut, kun taistelu hyvän ja pahan välillä alkaa.

King palaa takaisin suosituimman romaaninsa maisemiin. Dan Torrance, Hohdon pikkupoika, on kasvanut aikuiseksi, mutta lapsuuden kokemukset Overlook-hotellissa eivät ole jättäneet häntä rauhaan. Dan tapaa Abra Stonen, 12-vuotiaan tytön, jolla on sama hohtamisen lahja kuin Danilla. Abran perässä on joukko yliluonnollisia hirviöitä, jotka tarvitsevat ravinnokseen Abran hohtoa. Danin menneisyyden piinaama elämä saa suunnan: hänen täytyy pelastaa Abra.

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947) on maailman tunnetuimpia kirjailijoita. Menestysromaani Hohto ilmestyi vuonna 1977, ja Stanley Kubrick ohjasi siitä elokuvan, joka nousi kulttisuosioon.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Ilkka Rekiaro
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
20h 28min
Sivut:
431
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.6.2020
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520421236
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513179007

What other people think

Reviews of Tohtori Uni – E-kirja, Äänikirja

Kirjailija kertoi saatesanoissaan kirjoittaneensa kirjan, ”jossa on ytyä”. Ei ollut. Laimea juoni, mitäänsanomattomat hahmot. Piiiitkät pätkät AA-kerhon toimintaa ja täydellisesti floppaava loppuratkaisu jossa ei ollut päätä eikä häntää. Kuvaavinta lienee lopun kohtaus, jossa sankarin mahasta purkautuva kaasu tappaa pahikset. Tämän kirjan on Stephen kirjoittanut Stephenille - meidän muiden kannattaa lukea jotain muuta.

Sami

toimii😁

Sami

Ei King pääse aikaisempaan tasoon mutta viihdyttävä kirja oll.

Katri

Hyvää kingiä!

Petteri

Mukaansa tempaava.

Pasi