Toinen silmä päivä, toinen yö

Arvostelu 4
7h 54min
173 Sivua
Mailis Sarka
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Miten käy maalaisidyllille kun vallan saavat kostonhimo, katkeruus ja kateus?

Suomen kesä, vanha maalaistalo, vuosisatainen viljelysmaisema ja joku joka hautoo kammottavia suunnitelmia. Joku jonka toinen silmä on päivä ja toinen yö.

Eläkkeellä oleva Mailis Sarka muuttaa vesivahinkoa pakoon ystävänsä maatilalle Vesilahteen. Upeat maalaismaisemat saavat hänet tarttumaan siveltimeen, ja pian hän kiinnostuu myös lähistöllä sijaitsevasta Syvänteenniemestä, jota asuttaa kansainvälisesti tunnettu muotoilija Pekka Juuri riitaisan klaaninsa kanssa. Kun Juuren vävyjen mönkijäsafarilla tapahtuu kohtalokas onnettomuus, herkkävaistoinen Mailis ajautuu jälleen keskelle salaperäistä rikosvyyhteä. Toinen silmä päivä, toinen yö on hurmaava yhdistelmä kartano- ja salapoliisiromaania.

Vuoroin Sastamalassa ja Turkin Manavgatin Ilicassa asuva Pirjo Tuominen on ilahduttanut suomalaisia lukijoita yli 40 vuoden ajan niin kauno- kuin tietokirjallisilla teoksillaan. Mailis Sarkasta kertova dekkarisarja on uusi aluevaltaus Tuomisen uralla. Toinen silmä päivä, toinen yö on sarjan neljäs romaani.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

7h 54min

Sivua:

173

Kielet:

suomi

Julkaistu:

26.11.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520428549

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513178932

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Toinen silmä päivä, toinen yö –
E-kirja, Äänikirja

Jännitys säilyi loppuun saakka ja ilmeikäs lukija.

Riitta

👍

Anne

Aina hyvä

Kyllikki

Ok

Jännittävä tarina

Aila