Toinen sisko- Peter Nyström, Peter Mohlin

Arvostelu 3.8
10h 39min
246 Sivut
John Adderley
bookCoverFor

Yhteenveto

Kuinka kauas menneisyyttä voi paeta?

Mohlin & Nyströmin Toinen sisko on John Adderley -dekkarisarjan räjähtävä toinen osa, joka kuljettaa lukijan pirullisen murhatutkimuksen käänteisiin.

Alicia Bjelke on nuori nainen, jonka kasvot ovat ruhjoutuneet niin pahasti, että ihmiset hätkähtävät nähdessään hänet. Hän on myös nerokas koodari, joka on kehittänyt markkinat mullistaneen treffisovelluksen. Ulkonäkönsä vuoksi Alicia ei uskalla nauttia perustamansa yhtiön menestyksen tuomista parrasvaloista, ja hänen kuvankaunis sisarensa Stella päätyy yrityksen julkiseksi keulakuvaksi. Kunnes toinen siskoista yhtäkkiä löydetään murhattuna.

Tapaus päätyy Karlstadissa todistajansuojeluohjelmassa olevan entisen FBI-agentti John Adderleyn pöydälle. Rikosta selvittäessään entisen elämänsä paholaisten jahtaama Adderley joutuu ajetuksi nurkkaan. Pakenemisen sijaan hän päättää kuitenkin kohdata menneisyytensä silmästä silmään, ja murhatutkimus tarjoaa tähän yllättävän tilaisuuden.

John Adderleysta kertovaa sarjaa jatkava Toinen sisko on psykologisesti voimakas ja hermoja kihelmöivä dekkari, jonka juonenkäänteet salpaavat hengityksen.

Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Jänis Louhivuori
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
10h 39min
Sivut:
246
Kielet:
suomi
Julkaistu:
9.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523762985
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523762978

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)