Tomppa tahtoo (e-äänikirja)

Arvostelu 4.7
26 Sivua
Tomppa
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Äidin tahto ja Tompan tahto joutuvat vastakkain. Kumpi voittaa?

On kesä, ja Tomppa pääsee leikkipuistoon. Tomppa istuu hiekkalaatikossa ja saa oman ämpärin ja lapion. Mutta Tomppa ei niistä piittaa, sillä tytön ämpäri kiinnostaa enemmän. Tomppa tahtoo sen!

Tomppa-kirjoissa kuvataan pienen lapsen jokapäiväistä elämänpiiriä ja arkea, tunteita ja tunnelmia empaattisesti ja lämpimästi. Lapsiperheiden tilanteet ovat tunnistettavasti läsnä ja lapsen on helppo samastua Tomppaan. Arki näyttäytyy realistisena mutta silti ihmeellisenä.

Värimaailma on lämmin ja kirkas, ja kuvista välittyy myös suomalainen luonto vuodenaikoineen. Sarjassa eri sukupolvien maailmat kohtaavat antoisalla tavalla ja erityisesti mummilla on iso rooli kirjoissa. Lapsilukija tietää myös odottaa, että touhuissa ovat mukana Tompan rakkaat lelut: Martti-mato, Hiirikoira, kissa KII ja Possu. Uusimmissa myös Tompan pikkusisko Kerttu.

Tomppa-kirjoja on luettu jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Ensimmäinen Tomppa-kirja, Meidän Tomppa , ilmestyi 1993. Kirjoja on myös käännetty monille eri kielille.

Kristiina Louhi on rakastettu ja palkittu kuvittaja ja kirjailija, jonka kuvakirjat ovat kuuluneet suomalaisten lapsuuteen jo vuosikymmenien ajan. Tomppa tunnetaan hyvin myös maailmalla, sarjaa käännetään pohjoismaisten kielten lisäksi mm. japaniksi, koreaksi, hollanniksi ja unkariksi.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja

Sarja:

Osa:

3

Sivua:

26

Kielet:

suomi

Julkaistu:

11.1.2022

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520439705

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tomppa tahtoo (e-äänikirja) –
E-kirja

LUISA, en ymmärrä miten tää kirja on pelottava, mutta jokaisella on oma mielipide😊 Mun mielestä tää oli aika söpö kirja🥰👶🏼 T.Selma

Mikko

K-i-v-a

Antti