Törmäyskurssi- Beth O'Leary

Arvostelu 3.7
12h 55min
299 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Edessä pitkä automatka eksä takapenkillä – nasta lautaan vai jarru pohjaan?

Kimppakämppä- ja Vaihtokauppa-menestysromaanien tekijän kolmas teos on villi roadtrip kohti rakkautta. Sisältää pari koukkausta menneisyyteen ja muutaman pysähdyksen väärinymmärryksessä.

Addie ja hänen siskonsa ovat valmistautuneet mahtavalle roadtripille soittolistoin ja eväspaketein. Heidän ystävänsä on menossa naimisiin Skotlannissa ja automatka sinne on osa hauskuutta. Siihen asti, kun toinen auto törmää heidän peräänsä ja kolaroivaksi kuskiksi paljastuu Addien eksä Dylan. Tietenkin Dylan bestiksineen on matkalla samoihin häihin, ja kun poikien auto on lunastuskunnossa, Addie ei voi kuin tarjota heille kyytiä. Edessä on neljäsataa mailia törmäyskurssilla, mutta onko Addien ja Dylanin yhteinen tie noussut lopullisesti pystyyn?

Beth O’Leary on menestyskirjailija, jonka teoksia on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Niissä on nokkelaa dialogia, todentuntuisia hahmoja ja rutkasti sydäntäraastavaa romantiikkaa. Hänen esikoisteoksensa Kimppakämppämyi yli puoli miljoonaa kappaletta, ja Vaihtokaupan elokuvaoptio on myyty Steven Spielbergin tuotantoyhtiölle. O’Leary kirjoittaa kirjojaan Hampshiren maaseudulla huonosti käyttäytyvä kultainen noutaja seuranaan.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Taina Wallin
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
12h 55min
sivua E-kirja:
299
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510476628
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510476611

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)