Tornado- Ilkka Remes

Arvostelu 3.7
12h 9min
254 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

On vain yksi Remes.

USA:n ja Venäjän sotilasjohdon salaista tapaamista valmistellaan kiireellä Vantaan Königstedtissä, maailman turvallisuuden kannalta kriittisellä hetkellä.

Tasavallan presidentti katoaa kokouksen kynnyksellä jälkiä jättämättä.

Samaan aikaan ruotsalaisen sukellusveneen 24 hengen miehistö jää loukkuun Itämeren syvimpään rotkoon.

Huumekauppaan sekaantunut varakkaan suvun vesa usuttaa väkivaltaisen liigan Venäjän sotilastiedustelun murharyhmän kimppuun – ja pääsee ratkaisun avainten jäljille.

Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi ja fiktiota ja faktaa yhdistelevän tyylilajin mestariksi. Hänen trilleriensä ajankohtaisuus ja osumatarkkuus häkellyttävät kirja toisensa jälkeen.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

12h 9min

Sivut:

254

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.12.2022

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510497517

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510487723

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tornado – E-kirja, Äänikirja

Hyvä

Pasi

Aika vahvasti pakkopullalta maistui kyllä.

Pekka

Lukija on selväsanainen ja uskottava.

Jukka

Ok

Jukka

Mielestäni kirja oli hieman sekava, ei parasta Remeksen tuotantoa.

Mikko

Hyvin aikaamme kuvaava kirja

Kirja on taattua Remes Laatua. Ja lukija on Top Notch! 👌

Markus

Sekava tarina, onneton juoni

Jarmo

Valitettavasti kirja pettymys. Juoni oli aika tylsä ja jotenkin tapahtumat hengettömiä. Remeksen alkutuotanto oli omasta mielestäni paljon parempaa. Hyvä kirja addiktoi eli ei meinaa malttaa sivuun mutta tämä oli kyllä tuskaa ja tuli monasti mieleen että jättän kirjan kesken. Remes kyllä osaa kirjoittaa mutta ehkä vuosittaisesta uuden kirjan julkaisusta in tullut pakkosuorittamista .. ehkä kannattaisi vaikka pitää välivuosi ja ladata akkuja :) … mielelläni lukisin Remestä jossa olisi sitä hänen uran ensimmäisen kirjojen henkeä

Jari

Alussa vähän sekava

Jari

Valitettavasti 1. Remeksen kirja, jota en ahminut, vaan oikeastaan minulla oli vaikeuksia saattaa sitä loppuun. - lukija oli vaihtunut, uusi lukija ei ole huono, mutta olin selkeästi vanhan puolella - henkilöhahmoja oli niin paljon, etten päässyt oikein kenenkään sisään/ kaikki jäivät vähän kaukaisiksi - teknistä tietoa oli ympätty liikaa ja juoni sekä henkilöhahmot tukahtuivat sen alle - tapahtumien alkaminen Ruotsissa jotenkin vieraannutti aiheesta, kun tapahtumapaikka oli niin vieras + aihe kiinnostava ja ajankohtainen + taustatyötä oli Remeksen tapaisesti käyty paljon

Henna

Ok kirja, hyvä lukija.

Harri

Jännä kirja! Hyvä lukija!

Ilpo

Todella sekava

Tero

Sekava

Jouko

💪💪💪💪

Kirsti