Total Recall

Uskomaton elämäntarinani

- Arnold Schwarzenegger, Peter Petre

Arvostelu 4.1
29h 11min
777 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Legendan uskomaton elämäntarina

Arnold Schwarzenegger (s. 1947) varttui pienessä itävaltalaisessa kylässä unelmoiden suuresta maailmasta. Sodanjälkeisen pula-ajan lapsena hänen paratiisinsa siinsi Amerikassa. Tien Atlantin yli avasi ankara treeni, jolla nuori Arnold muovasi itsestään kehonrakennuksen superlupauksen. Yhtäkkiä hän oli keskellä kuhisevaa Kaliforniaa, vasta 21-vuotiaana, tuoreena Mr. Universena.

Viiden vuoden kuluttua Arnold oli kehonrakennuksen kuningas ja voitti lukuisia mestaruuksia. Hän puhui englantia yhä korostuksella, mutta hahmotteli jo askeleita kohti elokuvauraa. Vuonna 1976 hän voitti Golden Globen roolistaan elokuvassa Loputon treeni. Pian hänestä tuli toimintaelokuvien palvottu supertähti. Predator, Terminator, Total Recall ja monet muut kassamagneetit tekivät hänestä maailmankuulun.

Vuonna 2003 Arnold Schwarzenegger valittiin Yhdysvaltain suurimman osavaltion Kalifornian kuvernööriksi. Politiikan maailmaan häntä vei myös pitkä avioliitto Kennedyjen klaaniin kuuluvan Maria Shriverin kanssa. Liitto joutui koetukselle perheskandaalin myötä.

Arnold Schwarzenegger kertoo tarinansa inspiroivasti ja hauskasti. Hän on amerikkalaisen unelman järkälemäinen ruumiillistuma, olematta Mr. Täydellinen. Puutteensa hän on korvannut tahdonvoimalla. Arnoldin keskeisin ohjenuora onkin: Always stay hungry, pysy nälkäisenä.

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Jyri Raivio

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

29h 11min

Sivua:

777

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

26.4.2023

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511471257

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511267997

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Total Recall – E-kirja, Äänikirja

Hieman pitkä mut muuten ihan mielenkiintoinen.

Hannu

Todihyvä kirja

Rasmus

Arnold ❤️

Tuomas

Mielenkiintoinen tarina!

Heidi