Totuus ja valhe / Rakkauden revanssi / Petollinen liitto

Totuus ja valhe / Rakkauden revanssi / Petollinen liitto

Tietoa kirjasta

Totuus ja valhe
Miller Jacobs tietää, ettei uramenestys irtoa helposti, eikä hän pelkää työntekoa. Mutta hänen on löydettävä valepoikaystävä viikonlopuksi pitämään pomo turvavälin päässä! Valentino Ventura, kilparatojen kuningas, on Millerin täydellinen vastakohta. Kiusaus auttaa jäykänkireää Milleriä on aivan liian suuri. Varsinkin, kun Tino pääsee Millerin jääkylmän pinnan alle ja löytää naisen, joka käy yhtä kuumilla kierroksilla kuin hänen autonsa!

Rakkauden revanssi
Ariston Spiridakoun syy naida Chloe oli se ainoa oikea: hän tarvitsi esittelykelpoisen puolison rekvisiitaksi! Nyt Chloen toimenkuva hyvänä kreikkalaismiljonäärin vaimona on pelkkä kaukainen muisto, ja hän on siivonnut itsensä ulos Aristonin elämästä. Pelastaakseen perheensä yhtiön hänen on kuitenkin päästävä takaisin Aristonin "oikeiden ihmisten" kirjoihin. Chloe haluaa kuitenkin enemmän kuin edustusvaimoksi. Välimeren-risteilyllä voi onneksi tapahtua ihmeellisiä asioita...

Petollinen liitto
Tally Spencer pääsi – tai joutui – viettämään ylellistä kartanoviikonloppua pilalle hemmotellun siskopuolensa esiliinana. Sander Volakis on menestyvä liikemies ulkonäköä ja arvomaailmaa myöten. Hän on tottunut tavoittelemaan ja voittamaan. Tämä ei jäänyt epäselväksi myöskään kartanoviikonlopun aikana. Tallyn ja Sanderin välillä kipinöi, ja he eivät voi vastustaa intohimoa. Mutta voiko Sander luottaa siihen, ettei Tally tavoittele vain parempaa asemaa ja voiko Tally luottaa siihen, että liikemiehelläkin on sydän, joka saa tunteet sykkimään?

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Totuus ja valhe / Rakkauden revanssi / Petollinen liitto