Tredje rikets undergång

- Allt Om Historia

bookCoverFor

Yhteenveto

I tolv år har Hitler regerat Tyskland. När riket under våren 1945 krymper, tar Führern sin tillflykt till Berlin. I april förskansar han sig i en bunker djupt under huvudstaden, men även där kan de ryska bomberna höras dygnet runt. Till sist är även Hitler tvungen att inse att kampen är över. Führern avvisar alla förslag att fly och väljer att använda sig av både en pistol och en giftkapsel – enligt läkaren det säkraste sättet att ta livet av sig på.

Adolf Hitler är bara en av otaliga döda i slutuppgörelsen av kriget. Ett av krigets värsta flyganfall kräver tusentals civila liv i Dresden, och i Östersjön har ett tyskt flyktingfartyg kurs mot historiens största fartygskatastrof.

Del 9 i serien "En värld i krig" belyser Tredje rikets dödskamp.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

9

Äänikirjan kesto:

3h 19min

Sivua:

91

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

20.3.2020

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726382396

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726382228