Trubbel i musteriet

Trubbel i musteriet

Tietoa kirjasta

Äntligen är det dags för höstbröllop på Äppelgården. Till festen återvänder Franks dotter Claudia och hennes son Luca. Pommies och Franks smekmånad får dock vänta, för hösten på deras nystartade handelsträdgård är intensiv. Deras gode vän Carl Sturyd, ägare till det ansedda familjeföretaget Sturyds musteri är bekymrad. Elaka rykten sprids i sociala medier om att företaget använder utländsk besprutad frukt och problemen eskalerar snabbt. Pommie och Frank gör allt för att hjälpa sin vän trots att de har mycket annat att stå i.

Från ingenstans dyker Pommies pappa upp, efter trettiofem års frånvaro, vilket slungar Pommie och systern Rosa in i en värld av motstridiga känslor. Det brittiska företaget som investerat i Franks och Carls näringslösning kommer med oväntat påstridiga krav. Mellan Claudia och Vojtek spirar romansen. Men Vojtek tampas fortfarande med demoner kring minnet av dotterns död. Pommie får snart svårare familjefrågor att ta ställning till än om hon ska träffa sin pappa, och hur ska hon övertyga Frank om att missade dater bara är en följd av de omvälvande händelserna runtomkring dem? När höst går mot vinter på Äppelgården har livet tagit en ny riktning där stora hemligheter har avslöjats och nya familjeband skapats.

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Trubbel i musteriet är tredje boken i hennes omtyckta serie om Pommie och Frank.

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Trubbel i musteriet