Tuhatkaunot

Arvostelu 3.9
13h 23min
294 Sivua
Fredrika Bergman
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Pahuus yhdistää

Teini-ikäinen tyttö pahoinpidellään, iäkäs pappi surmaa vaimonsa ja itsensä, mies joutuu auton yliajamaksi ja kuolee. Rikoksia ei näennäisesti yhdistä mikään, mutta poliisin erityisryhmän tarkemmat tutkimukset paljastavat outoja asioita. Tutkimuksen langat johtavat kauas Pohjolan ulkopuolelle häikäilemättömien rikollisten jäljille.

Samaan aikaan ihmissuhteet kärjistyvät komisario Alex Rechtin johtamassa tutkimusryhmässä, johon kuuluu myös Fredrika Bergman.Tuhatkaunot on kansainvälisesti menestyneen ja Ruotsin tämän hetken kiinnostavimman rikoskirjailijan Kristina Ohlssonin toinen Fredrika Bergman -jännäri.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt turvallisuuspoliittisena analyytikkona Ruotsin poliisihallituksessa sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 hän on ollut vapaa kirjailija. Ohlsson asuu Tukholmassa.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Outi Menna

Muoto:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

13h 23min

Sivua:

294

Kielet:

suomi

Julkaistu:

24.10.2016

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510421475

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510410691

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tuhatkaunot –
E-kirja, Äänikirja

Hyvä kirja, suosittelen 😊

HEIDI

Oikein hyvä!

Heli

Hieman sekava, ei yhtä hyvä kuin edellinen kirja.

Tiia

👍🏼

Johanna