Tuhatkaunot- Kristina Ohlsson

Arvostelu 3.9
13h 23min
294 Sivut
Fredrika Bergman
bookCoverFor

Yhteenveto

Pahuus yhdistää

Teini-ikäinen tyttö pahoinpidellään, iäkäs pappi surmaa vaimonsa ja itsensä, mies joutuu auton yliajamaksi ja kuolee. Rikoksia ei näennäisesti yhdistä mikään, mutta poliisin erityisryhmän tarkemmat tutkimukset paljastavat outoja asioita. Tutkimuksen langat johtavat kauas Pohjolan ulkopuolelle häikäilemättömien rikollisten jäljille.

Samaan aikaan ihmissuhteet kärjistyvät komisario Alex Rechtin johtamassa tutkimusryhmässä, johon kuuluu myös Fredrika Bergman.Tuhatkaunot on kansainvälisesti menestyneen ja Ruotsin tämän hetken kiinnostavimman rikoskirjailijan Kristina Ohlssonin toinen Fredrika Bergman -jännäri.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt turvallisuuspoliittisena analyytikkona Ruotsin poliisihallituksessa sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 hän on ollut vapaa kirjailija. Ohlsson asuu Tukholmassa.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Outi Menna
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
13h 23min
Sivut:
294
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.10.2016
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510421475
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510410691

What other people think

Reviews of Tuhatkaunot – E-kirja, Äänikirja

Paljon parempi kuin sarjan 1. osa. Aion kuunnella jatkossakin.

Nina

Kiitos ❤️❤️❤️

Anne

Tosi hyvä lukija

Sirpa

Hieman sekava ja henkilöhahmoista on välillä vaikea pysyä perillä. Juoni on kyllä hyvä käänteinen.

Elena-Kristina

Ok

Oili