Tuho ja roihu- Leigh Bardugo

Arvostelu 4.3
12h 20min
256 sivua
Grishaversumi
bookCoverFor

Yhteenveto

Auringonkutsujan, Varjon ja koko valtakunnan kohtalo ratkeaa

Ravkan valtakunnan kohtalo lepää taistelun näännyttämän auringonkutsujan, lannistetun jäljittäjän ja pelkistä rippeistä kootun armeijan varassa.

Pimeyttä ympärilleen levittävä Varjo on vallannut Ravkan. Alina toipuu tappiostaan häntä pyhimyksenä pitävän joukon suojeluksessa, mutta pyhiinvaeltajia johtava Apparat herättää Alinassa epäluottamusta. Ravkan ajautuessa vääjäämättä kohti uutta taistelua Alina seisoo yksin kotimaansa ja sitä uhkaavan, kaiken tuhoavan pimeyden välissä. Voidakseen syöstä Varjon vallasta Alinan on etsittävä kauan sitten kadonnut tulilintu ja saatava avukseen valtakunnan lainsuojaton prinssi – joka on toivottavasti yhä elossa. Mutta legendaarisen tulilinnun voimien tavoittelu voi syöstä Alinan lopulliseen tuhoon.

Tuho ja roihu on upean Grishaversumi-trilogian viimeinen osa. Keväällä 2021 ensi-iltansa saaneen trilogiaan perustuvan Netflix-sarjan Varjo ja riipus ensimmäinen tuotantokausi on ollut huikea katsojamenestys.

Leigh Bardugo on israelilaissyntyinen yhdysvaltalainen nuortenkirjailija, jonka teoksia on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Bardugon fantasiamaailmoja on verrattu jopa J. R. R. Tolkienin Keski-Maahan.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Meri Kapari
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
12h 20min
sivua E-kirja:
256
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.7.2021
Äänikirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN Äänikirja:
9789523641891
E-kirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN E-kirja:
9789523641884

© Aula & Co (Äänikirja)

© Aula & Co (E-kirja)