Tuho ja roihu

Arvostelu 4.3
12h 20min
256 Sivua
Grishaversumi
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Auringonkutsujan, Varjon ja koko valtakunnan kohtalo ratkeaa

Ravkan valtakunnan kohtalo lepää taistelun näännyttämän auringonkutsujan, lannistetun jäljittäjän ja pelkistä rippeistä kootun armeijan varassa.

Pimeyttä ympärilleen levittävä Varjo on vallannut Ravkan. Alina toipuu tappiostaan häntä pyhimyksenä pitävän joukon suojeluksessa, mutta pyhiinvaeltajia johtava Apparat herättää Alinassa epäluottamusta. Ravkan ajautuessa vääjäämättä kohti uutta taistelua Alina seisoo yksin kotimaansa ja sitä uhkaavan, kaiken tuhoavan pimeyden välissä. Voidakseen syöstä Varjon vallasta Alinan on etsittävä kauan sitten kadonnut tulilintu ja saatava avukseen valtakunnan lainsuojaton prinssi – joka on toivottavasti yhä elossa. Mutta legendaarisen tulilinnun voimien tavoittelu voi syöstä Alinan lopulliseen tuhoon.

Tuho ja roihu on upean Grishaversumi-trilogian viimeinen osa. Keväällä 2021 ensi-iltansa saaneen trilogiaan perustuvan Netflix-sarjan Varjo ja riipus ensimmäinen tuotantokausi on ollut huikea katsojamenestys.

Leigh Bardugo on israelilaissyntyinen yhdysvaltalainen nuortenkirjailija, jonka teoksia on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Bardugon fantasiamaailmoja on verrattu jopa J. R. R. Tolkienin Keski-Maahan.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Meri Kapari

Muoto:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

12h 20min

Sivua:

256

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.7.2021

Äänikirjan kustantaja:

Aula & Co

ISBN Äänikirja:

9789523641891

E-kirjan kustantaja:

Aula & Co

ISBN e-kirja:

9789523641884

© Aula & Co (Äänikirja)

© Aula & Co (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tuho ja roihu –
E-kirja, Äänikirja

❤️☠️❤️☠️❤️☠️❤️

Aada

Aivan ihana trilogia!

Saara

Mainio trilogia. Ihan lukemisen arvoinen.

Anna

👍

Arto