Tunne lukkosi

Vapaudu tunteiden vallasta

Arvostelu 4.1
10h 8min
218 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tiedosta tunnelukkosi ja vapauta itsesi saamaan se, mitä todella tarvitset! Tunnistamalla menneisyytesi vaikutuksen kasvat entistä eheämmäksi aikuiseksi.

Vaaditko itseltäsi kohtuuttomia? Uhraatko omat tarpeesi? Joudutko toistuvasti hankaliin tilanteisiin ihmissuhteissasi? Tiedätkö järjellä, että jokin toimintatapasi on sinulle haitallinen, mutta et pysty muuttamaan itseäsi?Tunne lukkosi -teos auttaa sinua tiedostamaan tunne-elämän lukkosi ja niiden vaikutuksen elämässäsi havainnollisten kuvausten ja esimerkkien avulla. Se opastaa sinua uudella tavalla ymmärtämään menneisyytesi vaikutuksen nykyhetkessä ja auttaa sinua näkemään vaihtoehtoisia ratkaisumalleja elämäsi haasteissa. Kirja auttaa sinua vihdoin saamaan sen, mitä sisimmässäsi olet aina todella halunnut.

Kirjan tekijä Kimmo Takanen on yksi skeematerapian edelläkävijöistä Suomessa. Hän pitää yllä suosittua nettisivustoa www.skeematerapia.fi, ja toimii terapeuttina ja kouluttajana.

Kimmo Takanen on yksi skeematerapian edelläkävijöistä Suomessa. Hän pitää yllä suosittua nettisivustoa tunnelukkosi.fi, ja toimii terapeuttina ja kouluttajana. Hänen teoksensa Tunne lukkosi vuodelta 2011 oli myyntimenestys.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

10h 8min

Sivua:

218

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.3.2017

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510426678

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510387399

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tunne lukkosi –
E-kirja, Äänikirja

Hyvä kokonaisuus ja hauskakin

Helmi

Asiallista tekstiä

Tuomo

Tämän pitäisi kaikkien kuunnella tai lukea.

Lauri

älyttömän hyvä kirja

Erin