Tunne tunteesi- Katja Myllyviita

Arvostelu 4.1
8h 55min
168 sivua
Onni
bookCoverFor

Yhteenveto

Tunne tunteesi -kirja kertoo tunteista. Psykoterapeutti, tietokirjailija Katja Myllyviita on havainnut työssään, että masennus alkaa helpottaa, kun asiakas oppii tunnistamaan ja hyväksymään itsessään erilaisia epämiellyttäviä tunteita. Ahdistus puolestaan vähenee, kun tunteitaan oppii säätelemään.

Tämän kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa tunnistamaan tunteisiin liittyviä vaikeuksia, kohtaamaan hankaliksi koettuja tunteita ja hyödyntämään tunteiden tarkoituksenmukaisuutta omassa elämässä, ihmissuhteissa ja itselle tärkeiden asioiden edistämisessä. Kirjan harjoitukset auttavat sinua rauhoittumaan ja säätelemään tunteitasi.

Tunteet tarjoavat meille tärkeää tietoa, joka auttavat meitä tekemään päätöksiä ja toimimaan tehokkaasti.

Meidän on hyödyllistä tunnistaa ja säädellä omia tunteitamme. Kun opit käsittelemään tunteita, löydät omat arvosi ja mielekästä sisältöä elämääsi. Samalla edistät terveyttäsi ja saat mahdollisuuden parantaa ihmissuhteitasi.

Tunne tunteesi kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Äänikirjan kesto:
8h 55min
sivua E-kirja:
168
Kielet:
suomi
Julkaistu:
7.3.2019
Äänikirjan kustantaja:
Duodecim
ISBN Äänikirja:
9789516567801
E-kirjan kustantaja:
Duodecim
ISBN E-kirja:
9789516566576

© Duodecim (Äänikirja)

© Duodecim (E-kirja)