Tunnekartasto

Kuinka tunteet tekevät meistä ihmisiä

- Lauri Nummenmaa

Arvostelu 4.2
11h 17min
317 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Uskomaton matka aivojen, ihmismielen ja tunteiden ytimeen!

Elämä on täynnä riemua ja kurjuutta, onnea ja tuskaa sekä yllätyksiä. Onni, ilo ja nautinto tekevät elämästä elämisen arvoista. Toisaalta suru, pelko ja inho opettavat meille kaikkein eniten. Millaista elämä olisi ilman tunteita?

Tunteet ovat ihmismielen suurimpia mysteereitä. Ne saavat meidät rakastumaan, nauramaan sekä uppoutumaan elämän lukemattomiin nautintoihin, mutta ne voivat myös lamaannuttaa mielen ja lietsoa vihaa ja epäluottamusta ihmisten kesken. Vaikka järkeä ja älykkyyttä pidetään ihmismielen kruununjalokivinä, tunteet hallitsevat ihmiselämää. Ne ohjailevat parinvalintaamme ja ystävyyssuhteitamme, ne herättävät meissä halun auttaa ja säätelevät moraaliamme.

Lauri Nummenmaa (FT) on maamme johtavia aivotutkijoita ja tunteiden tutkimuksen kansainvälinen huippunimi. Hän toimii lääketieteellisen kuvantamisen ja mallintamisen professorina Turun yliopistossa. Nummenmaa on tutkinut tunteita yli 15 vuotta ja julkaissut yli 130 tieteellistä artikkelia tunteiden ja sosiaalisuuden psykologiasta ja aivomekanismeista. Hän on laillistettu psykologi, suosittu luennoija, kahden lapsen isä ja intohimoinen muusikko, joka kaipaa maailmalla matkatessaan Pohjois-Karjalan vaaroille ja Turun saaristoon.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

11h 17min

Sivua:

317

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

6.3.2019

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520405793

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520405946

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tunnekartasto – Äänikirja, E-kirja

Erinomainen!

Tytti

Todella hyvä ja antoisa kirja.

Niko

Tuhti paketti tietoa.

Maria

Mielenkiintoinen kirja

Enna