Tunteenpaloa Rosengäddassa

Tunteenpaloa Rosengäddassa

Tietoa kirjasta

Tessa on muuttanut vuohensa Bellan kanssa Rosengäddan rappeutuneeseen asemarakennukseen. Tapetit repsottavat ja muurauslaasti rapistuu, mutta toivo rappeutuneen rakennuksen kunnostamisesta tunnelmalliseksi kyläravintolaksi elää kaikkea muuta voimakkaammin. Samalla kun hän levittää laastia ja maalaa, hänen koekeittiössään valmistuu viinintuoksuisia villisikapatoja.

Palomies Jonny istuu yksin valtavalla tv-sohvallaan 3D-lasit nenällään, katsoo dokumenttia delfiineistä ja itkee. Kun hän ei läpäissyt vuosittaista kuntotestiä töissä, hänen vanha elämänsä hiipui nopeasti. Sen sijaan hän saa nyt yksin hoitaa paperityöt Rosengäddan pienellä päivystysasemalla.

Rafael poistuu junasta Rosengäddassa mustissa liehuvissa Armani-vaatteissaan. Harvinaisen eleganttina ja salaisuuksilta, dekadenssilta ja seikkailulta tuoksuen, hän muuttaa Smörkullan suurelle tilalle.

Tunteenpaloa Rosengäddassa on kertomus intohimosta, pelosta ja rohkeudesta lähteä pois totutuista kuvioista. Tämä teos on itsenäinen jatko-osa kirjalle Seuraavaksi Rosengädda.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tunteenpaloa Rosengäddassa