Tuonelan joutsen- Pirjo Tuominen

Arvostelu 3.9
10h 51min
237 Sivut
Mailis Sarka
bookCoverFor

Yhteenveto

Kiehtovan dekkarisarjan avaus!

Vanha paperikaupunki elää syvää murrosta. Kaupungin johtava vuorineuvosten suku Wallasvuot on menettämässä valtaansa. Kaiken lisäksi perheen tytär Ulla Wallasvuo katoaa marraskuun pimeyteen.

Suvun viimeisestä vuorineuvoksesta Harry Wallasvuosta on tekeillä elämäkerta ja muotokuva. Muotokuvaa on pyydetty tekemään suosittu muotokuvamaalari Mailis Sarka, joka on myös talousasioiden tuntija ja Harry Wallavuon uskottu. Pikkuhiljaa Mailis ajautuu outojen tapahtumien keskipisteeseen. Paikkakunnalla tuntuu olevan tekeillä jotain salaperäistä ja vihamielistä. Wallasvuot ovat menestyksellään tuoneet kaupunkiin vaurautta ja työpaikkoja mutta ovat hankkineet toiminnallaan myös vihamiehiä. Kostaako joku nyt vuosikymmenten takaisia asioita?

Pirjo Tuominen on kirjoittanut puolensataa teosta, joista valtaosa on historiallisia romaaneja. Tuomisen hyvän mielen dekkareiden sankaritar on Mailis Sarka, virkeä ja monitaitoinen eläkeläisrouva.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

10h 51min

Sivut:

237

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.11.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520428570

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513163716

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tuonelan joutsen – E-kirja, Äänikirja

Todella mielenkiintoista loppuun asti 😊

Aija

Ihan kuunneltava!

Mummu

Hyvä

Susanna

Loistava romaanien kirjoittaja ei ihan onnistu cosy crimen kirjoittamisessa. Murhamysteereissä olennaisen nopeamman temmon ja jännityksen luominen puuttuu, kirjoittaja maalailee juonen kannalta turhia lavennuksia ja varsinainen murhatutkimus ei ole vielä alkanutkaan kirjan puolessa välissä. Tylsää jutustelua. Aion silti lukea sarjan seuraavan osan, josko paranisi, koska kirjailija on Suomen ykköskastia.

Sari

Jännitystä ja vähän romantiikkaanin. Sukutarina

Katrin

Hyvin kuvaillut henkilöhahmot tekevät kirjasta mukaansa tempaavan. Aavistukset ja yllätykset saavat mielenkiinnon pysymään vireillä loppuun asti. Pidin kovasti.

Nina

Jännittävä juoni

Ok, hyvä tarina

Aila

Leppoisa dekkari. Lukija viehättävä ja genreen niin sopiva.

Riitta