Tuonen tytöt

- Ulrika Rolfsdotter

Arvostelu 3.9
11h 29min
261 Sivua
Annie Ljung
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Mitä tapahtui tytöille Roviojärven rannalla?

Silmitön väkivallanteko kuohuttaa ruotsalaista pikkukylää ja nostaa pintaan tukahdutettuja traumoja. Tuonen tytöt on toinen osa kiitetyssä Annie Ljung -sarjassa, joka ammentaa todellisista rikoksista ja kansanuskomuksista.

Syksyn pimeys on jo alkanut hiipiä Pohjois-Ruotsiin, mutta kesän viimeinenkin lumous särkyy sinä aamuna, kun järven rannalta löydetään kolme teinityttöä. Kaksi kuolleena, kolmas vakavasti haavoittuneena. Kun selviää, että tytöillä on kytköksiä sosiaalitoimeen, sosiaalityöntekijä Annie Ljung vedetään mukaan konstaapeli Sara Emilssonin tutkimuksiin. Kuka julman teon takana on? Tapahtumaketjun selkiytyessä naiset saavat tuta yhä henkilökohtaisempia seurauksia…

Ulrika Rolfsdotter (s. 1977) on ruotsalainen rikoskirjailija, jonka esikoisdekkari Saaliin sydän valittiin vuonna 2021 Dagens Nyheterissä yhdeksi vuoden parhaista. Rolfsdotterilla on sosionomin ja psykoterapeutin koulutus sekä pitkä tausta sosiaalityössä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Antti Saarilahti

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

11h 29min

Sivua:

261

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520453459

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520453442

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tuonen tytöt – Äänikirja, E-kirja

Tosi hyvä, pidin. Toivottavasti jatkoa on tulossa.

Riitta

Olipa lattea ja jotenkin yllätyksetön kirja. Kieli yksinkertaista ja väritöntä. Kirjailija taitaa olla uransa alkumetreillä ja kehittyy toivottavasti ajan mittaan. Lukija kuitenkin oikein hyvä.

Erja

Ihan ok.

Ulla